Kakve su nam torbe nova dizajnerska imena pripremila za ovu sezonu?

25.04.2019.

Dizajnerska imena za koja morate znati

Iako su klasične torbe brendova kao što su Chanel, Saint Laurent i Prada doista nezamjenjive, a Hermes torbe će uvijek biti na vrhu naših lista želja, u posljednjih nekoliko godina pojavio se velik broj novih brendova koji nam iz sezone u sezone predstavljaju zanimljive luksuzne torbe izrađene od najkvalitetnijih materijala, a odlična stvar je i da noviji brendovi imaju cijene koje su prihvatljivije, a kvaliteta je neupitna.

Istražili smo što su nam novi brendovi torbi kao što su Danse Lente, Nico Giani, Cafune i Medea pripremili za ovu sezonu, a za vas smo izdvojili 15 modela koji su nam se posebno svidjeli i želimo ih u svojim ormarima.

Piše: A.S.

Foto: product shots / @maria_bernad

Pročitajte i...

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

Lipanjski Elle je stigao na kioske

A u njemu su odgovori na sva pitanja koja trenutno intrigiraju ljubitelje mode: kako je pandemija utjecala na taj biznis, što budućnost donosi fashion branši i, naravno, što ćemo nositi ovog ljeta. U novom broju čeka vas pregršt odličnih priča i ekskluzivnih intervjua, hit trendovi sezone, modni editorijali koji “mirišu” na more te učinkoviti beauty trikovi za osvježen i pomlađen izgled. Modni imperativ glasi: seksi minimalizam!

▲ Povratak na vrh