Kakve vjenčanice predlaže Ivan Alduk?

29.08.2016.

Unikatne, ručno šivane i po mjeri izrađivane vjenčanice obiluju bogatom teksturom koja je vidljiva na čipkama 3D efekta i precizno vezenim detaljima

Poznati dizajner Ivan Alduk nastavlja s kampanjama za svoju liniju vjenčanica. Svoje povjerenje je po treći put poklonio fotografskom dvojcu Decker&Kutić koji sezonu jesen/zima 2016./17. vide u igri svjetla i sjene kao izvrsnog akcenta na stvarnu ljepotu modela i novih vjenčanica.

Osam vrhunskih fotografija prikazuje bridal kolekciju u novom svjetlu, odnosno u ovom slučaju plavičastom polumraku iz kojeg na svjetlo istupa lijepa žena spremna samouvjereno uploviti u novu fazu života.

 

Alduk Bridal jesen/zima 2016./17.

 

Unikatne, ručno šivane i po mjeri izrađivane vjenčanice obiluju bogatom teksturom koja je vidljiva na čipkama 3D efekta i precizno vezenim detaljima. Silueta s naglašenim strukom i dalje je okosnica dizajnerovog prepoznatljivog rukopisa. Kolekcija sadrži pročišćene i jednostavne modele, kao i one voluminoznije i raskošnije sa svevremenskom estetikom.

Udobnost i lakoća nošenja je jedna od glavnih karakteristika ALDUK BRIDAL kolekcije od koje se nije odstupilo ni ovaj put. Nježno bijeli i tonovi vanilije koloritna su osnova kolekcije na koju se bogata tekstura tkanina izvrsno nadograđuje i dolazi do izražaja kao nikada do sada.

 

Alduk Bridal jesen/zima 2016./17. Alduk Bridal jesen/zima 2016./17.

 

“Profinjena estetika dvojca Decker&Kutić odlično predstavi svaku moju novu kolekciju vjenčanica, a tako je i ovog puta. Rakoš novih tkanina odlično je naglašena na fotografijama, kao da se može i fizički opipati. Izuzetno sam zadovoljan kako novom kampanjom, tako i kolekcijom koja je već dostupna za probe i narudžbe u mom showroomu uz rezervaciju termina putem web stranice www.alduk.hr ili maila ivan@alduk.hr” – poručio je ovog puta dizajner.

Mlada i lijepa Gordana Dude iz agencije Talia model zaštitno je lice kampanje. Make-up je djelo Mihaele Dodić dok je Jasmina Salo iz Keune Akademije kreirala nekoliko različitih frizura.

Fotografije: Decker&Kutić

Pročitajte i...

Alduk predstavlja kolekciju za buntovnice

Nova kolekcija "Rebelle" za jesen/zimu donosi čak pedeset i pet modela širokog spektra boja, tekstura i kreativnih rješenja

Ivan Alduk slavi 10 godina karijere raskošnom novom kampanjom

Deset poznatih Hrvatica poavljuju se u novoj kampnju u deset raskošnih toaleta za deset uspješnih godina hrvatskog dizajnera Ivana Alduka

Modno druženje u zagrebačkom hotelu Palace

Ivan Alduk okupio brojna imena modne scene za jednim duuuuugim stolom

Alduk showroom

Blagdanska atmosfera u showroomu Ivana Alduka

Zagrebačka adresa ovog dizajnera sada izgleda još šarmantnije

Nova kampanja Ivana Alduka

"Hide & Seek" naziv je nove kolekcije i kampanje dizajnera za aktualnu sezonu jesen/zima 2016./17.

Kolekcija vjenčanica koju danas trebate vidjeti

alduk Bridal linija u novom izdanju na vizualima Deckera x Kutica

▲ Povratak na vrh