Kamo za vikend? Na ELLE Boutique, naravno!

06.11.2020.

Najbolje modno događanje ove jeseni sutra je u Zagrebu - ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu! Dođite od 10-19 h na ekskluzivno druženje s vodećim domaćim dizajnerima i kupite originalne kreacije po promotivnim cijenama!

Jedinstveno modno događanje Elle Boutique otvara svoja vrata i ove jeseni, i to u subotu, 7. studenoga, od 10 do 19 sati u Hrvatskom glazbenom zavodu, pod sloganima #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu. Sve ljubitelje mode očekuje potpuno drugačije šoping iskustvo, uz glazbu u izvedbi članova Društvenog komornog ansambla HGZ-a i po promotivnim cijenama, s predznakom 100% hrvatski dizajn.

Najpopularniji domaći dizajneri odjeće i accesoiresa – Donassy, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, Link by Ogi Antunac, Hippy Garden, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Little Wonder, The All, XD Xenia Design, Lokomotiva by Lana Puljić, Krie Design, Mammii Jewellery, Mirna Sišul, Natali Jewellery, Bags by Kristina, Amaranthine, Algebra Apparel powered by Saša Joka, Culture – prezentirat će svoje komade svim zainteresiranima te na jedan dan najbolje od hrvatske mode dovesti u centar Zagreba.

Jesenski Elle Boutique pokazat će da se moda i glazba vole jer je obojen dobrotvornim notama. Zgrada Hrvatskog glazbenog zavoda, 144 godina stara „kuća u kojoj stanuje glazba“, ali i kuća u kojoj su snimljene mnoge modne priče domaćih dizajnera, pretrpjela je velika oštećenja u potresu ove godine. Stoga će časopis Elle kao organizator s dizajnerima izdvojiti dio sredstava od prodanih artikala za obnovu HGZ-a. Užitku u shoppingu pridonijet će i glazbenici Društvenog komornog ansambla Hrvatskog glazbenog zavoda, koji će izvoditi klasične skladbe te vokalistica Dora Dora, a više o glazbenom programu ELLE Boutiquea doznajte ovdje.

Jedinstveno shopping iskustvo omogućio je Mastercard jer plaćanjem Mastercard® i Maestro® karticama ostvarujete čak 20% popusta na sve izložene komade, stoga ne propustite ovu priliku!

Mjesta za sve vrećice iz shoppinga ima u službenom vozilu eventa – Citroënu C3, koji će biti izložen u sklopu događaja. Novi model najprodavanijeg Citroën vozila odlikuje kompaktnost i okretnost za savršenu gradsku vožnju, prostrana unutrašnjost te nenadmašna udobnost i mogućnost personalizacija.

Za predah od šopinga možete se opustiti u obližnjoj Slastičarnici Magnolia u Gundulićevoj ulici koja samo u subotu, 7. studenoga, na dan događanja Elle Boutique, pruža popust od 20% na cjelokupnu ponudu. Pogodnost se može ostvariti uz predočenje vouchera Elle Boutique kojeg će svi posjetitelji dobiti na ulazu u događanje.
Zasladite se uz bogatu ponudu Slastičarnice Magnolia! 

Jesensko izdanje Elle Boutiquea snažno podržava domaću modnu industriju i dizajnere-obrtnike pogođene aktualnom ekonomskom i zdravstvenom krizom. Uz to, ovo je događanje donatorski projekt jer ćemo jedan dio prihodovanih sredstava donirati našem domaćinu i partneru, Hrvatskom glazbenom zavodu, za sanaciju oštećenja zgrade. Stoga pozivamo javnost da podrži inicijativu, tim više jer smatramo da je u ovim vremenima od posebne važnosti potaknuti potrošače da podrže lokalne dizajnere, poduzetnike i modne kreativce te nabave proizvode s domaćim potpisom – 100% hrvatski dizajn.

Događanje će se održati uz pridržavanje epidemioloških mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru.

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, bit će omogućen siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju, upoznajte omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane, trendi komade s hrvatskim potpisom! Dođite na Elle Boutique 7. studenoga, od 10 do 19 sati u Hrvatski glazbeni zavod u Zagrebu (Gundulićeva 6)!

Pročitajte i...

Treću godinu zaredom Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u borbi protiv siromaštva djece

Od svake transakcije Mastercard® i Maestro® karticama u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske od 26. studenog do 23. prosinca odvaja se sredstva za pomoć djeci Hrvatske i Ruande

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

Uživajte uz zvukove glazbe u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda na ELLE Boutiqueu

Sutrašnji ELLE Boutique dokazuje da se moda i glazba vole: Društveni komorni ansambl Hrvatskog glazbenog zavoda i vokalistica Dora Dora uveličat će modno događanje, a magazin ELLE kao organizator će s dizajnerima dio sredstava prikupljenih od prodaje artikala donirati za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

▲ Povratak na vrh