Kamo za vikend? Na ELLE Boutique, naravno!

06.11.2020.

Najbolje modno događanje ove jeseni sutra je u Zagrebu - ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu! Dođite od 10-19 h na ekskluzivno druženje s vodećim domaćim dizajnerima i kupite originalne kreacije po promotivnim cijenama!

Jedinstveno modno događanje Elle Boutique otvara svoja vrata i ove jeseni, i to u subotu, 7. studenoga, od 10 do 19 sati u Hrvatskom glazbenom zavodu, pod sloganima #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu. Sve ljubitelje mode očekuje potpuno drugačije šoping iskustvo, uz glazbu u izvedbi članova Društvenog komornog ansambla HGZ-a i po promotivnim cijenama, s predznakom 100% hrvatski dizajn.

Najpopularniji domaći dizajneri odjeće i accesoiresa – Donassy, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, Link by Ogi Antunac, Hippy Garden, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Little Wonder, The All, XD Xenia Design, Lokomotiva by Lana Puljić, Krie Design, Mammii Jewellery, Mirna Sišul, Natali Jewellery, Bags by Kristina, Amaranthine, Algebra Apparel powered by Saša Joka, Culture – prezentirat će svoje komade svim zainteresiranima te na jedan dan najbolje od hrvatske mode dovesti u centar Zagreba.

Jesenski Elle Boutique pokazat će da se moda i glazba vole jer je obojen dobrotvornim notama. Zgrada Hrvatskog glazbenog zavoda, 144 godina stara „kuća u kojoj stanuje glazba“, ali i kuća u kojoj su snimljene mnoge modne priče domaćih dizajnera, pretrpjela je velika oštećenja u potresu ove godine. Stoga će časopis Elle kao organizator s dizajnerima izdvojiti dio sredstava od prodanih artikala za obnovu HGZ-a. Užitku u shoppingu pridonijet će i glazbenici Društvenog komornog ansambla Hrvatskog glazbenog zavoda, koji će izvoditi klasične skladbe te vokalistica Dora Dora, a više o glazbenom programu ELLE Boutiquea doznajte ovdje.

Jedinstveno shopping iskustvo omogućio je Mastercard jer plaćanjem Mastercard® i Maestro® karticama ostvarujete čak 20% popusta na sve izložene komade, stoga ne propustite ovu priliku!

Mjesta za sve vrećice iz shoppinga ima u službenom vozilu eventa – Citroënu C3, koji će biti izložen u sklopu događaja. Novi model najprodavanijeg Citroën vozila odlikuje kompaktnost i okretnost za savršenu gradsku vožnju, prostrana unutrašnjost te nenadmašna udobnost i mogućnost personalizacija.

Za predah od šopinga možete se opustiti u obližnjoj Slastičarnici Magnolia u Gundulićevoj ulici koja samo u subotu, 7. studenoga, na dan događanja Elle Boutique, pruža popust od 20% na cjelokupnu ponudu. Pogodnost se može ostvariti uz predočenje vouchera Elle Boutique kojeg će svi posjetitelji dobiti na ulazu u događanje.
Zasladite se uz bogatu ponudu Slastičarnice Magnolia! 

Jesensko izdanje Elle Boutiquea snažno podržava domaću modnu industriju i dizajnere-obrtnike pogođene aktualnom ekonomskom i zdravstvenom krizom. Uz to, ovo je događanje donatorski projekt jer ćemo jedan dio prihodovanih sredstava donirati našem domaćinu i partneru, Hrvatskom glazbenom zavodu, za sanaciju oštećenja zgrade. Stoga pozivamo javnost da podrži inicijativu, tim više jer smatramo da je u ovim vremenima od posebne važnosti potaknuti potrošače da podrže lokalne dizajnere, poduzetnike i modne kreativce te nabave proizvode s domaćim potpisom – 100% hrvatski dizajn.

Događanje će se održati uz pridržavanje epidemioloških mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru.

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, bit će omogućen siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju, upoznajte omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane, trendi komade s hrvatskim potpisom! Dođite na Elle Boutique 7. studenoga, od 10 do 19 sati u Hrvatski glazbeni zavod u Zagrebu (Gundulićeva 6)!

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Nekadašnja brend-menadžerica svoju je strast za kuhanjem pretvorila u uspješan posao

U trenutačnim okolnostima, kad su putovanja ograničena, ipak možemo uživati u autohtonim ljepotama, i to zahvaljujući Dragani Dilparić i platformi priceless.com, koji nas vode u središnju Hrvatsku i čarobne okuse štrukli. Oduvijek ste željeli naučiti pripremati ovaj kontinentalni comfort food? Evo prilike! I to potpuno besplatno!

Kako besplatno putovati i za kraj 2020. pokloniti sebi - doživljaje?

Putovanja možda imaju novu dimenziju, ali opet su i predivna i inspirativna – dovoljno je samo kliknuti na priceless.com

Treću godinu zaredom Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u borbi protiv siromaštva djece

Od svake transakcije Mastercard® i Maestro® karticama u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske od 26. studenog do 23. prosinca odvaja se sredstva za pomoć djeci Hrvatske i Ruande

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

▲ Povratak na vrh