Kampanja koja će fotografijama zašareniti i najtmurniji dan

20.01.2020.

Prabal Gurung izbacio kampanju za novu kolekciju

Treći tjedan siječnja slovi kao najdepresivniji period u godini. To, doduše, nimalo ne čudi. Vrijeme je tmurno i sivo, blagdani su odavno prošli, dekintirani smo zbog hedonistički nastrojenog prosinca, a plaća još nije stigla. No, pronašli smo jednu kampanju s predivnim fotografijama koje nam mogu poslužiti barem kao mala utjeha i bijeg od stvarnosti.

Poznati njujorški dizajner Prabal Gurung izbacio je, ovog tmurnog siječnja, novu kampanju namijenjenu sezoni proljeće/ljeto 2020. koja, na našu radost, pršti vedrim i jarkim bojama budeći pritom pozitivnu energiju. Kampanja za nadolazeću toplu sezonu nosi i poetični naslov “Beautiful Dreamers”, a vizuale je svojim objektivom snimio fotograf David Roemer. Kampanja je sastavljena od diptiha, jedna je fotografija snimljena u studiju, a druga u prirodi no u postprodukciji su joj izmijenjene boje kako bi odgovarala bojama odjevnih komada iz nove Prabal Gurung kolekcije. Na fotografijama poziraju Tao Okamoto, Ellen Rosa, Vanessa Moody, Pooja Mor, Lindsey Wixson i Zoe Thaets, a ono što se nama posebno sviđa je ljepota i vedrina koja se krije u bojama kao što su ljubičasta, crvena, ružičasta ili azurno plava. Što se nas tiče, mogli bismo u ove fotografije buljiti sve do proljeća! I da, ne bismo se bunili kada bi proljetni trendovi izgledali upravo ovako.

 

Piše: T.L.

Fotografije: Prabal Gurung

Pročitajte i...

lovro krčar

Korzeti i pancirke: Nova kolekcija Lovre Krčara za urbane buntovnike

Glavna zvijezda kolekcije je maskirni uzorak koji se uklapa u sve kombinacije

5 razloga zašto mrzim online shopping

Na netu sam pronašla fantastičnu jarkožutu haljinu, kao stvorenu za preplanuli ten i vruće ljetne večeri. Očarano sam promatrala fotografiju tamnoputog modela u toj boho ljepotici ukrašenoj ženstvenim voluminoznim volanima i prst je sam poletio prema 'kupi'. Danas je stigla. Izgledam kao jeftina kremšnita.

casadei

Čizme i cipele koje će se nositi generacijama inspirirane su glazbom

Kraj mjeseca smo obilježili još jednim Zoom sastankom, ovog puta sa Ariannom Casadei, pripadnicom treće generacije obitelji Casadei koja nam je predstavila novu kolekciju za jesen/zimu 2021. godine

ahluwalia x ganni

Neobična modna suradnja s održivim predznakom: Ahluwalia x Ganni

Ključne riječi koje opisuju ovu kolekciju: održiva moda i londonska klupska scena

ogrlice

Kako nositi nanizane ogrlice po uzoru na fashionistice?

EmRata, Dua Lipa, Bella i Riri obožavaju kombiniranje različitih oglica, a jasno je i zašto: izgleda vrlo cool!

▲ Povratak na vrh