Kampanja za novogodišnju kolekciju Reformationa ultimativna je stilska party inspiracija!

24.12.2019.

Jesmo li spomenuli da je zaštitno lice 90s supermodel Helena Christensen?

Ako još tražite THE haljinu za doček Nove, svakako obratite pažnju na New Year’s Eve kolekciju održivog brenda Reformation. Nedavno predstavljena kroz glamuroznu kampanju sa supermodelom Helenom Christensen, koja i u pedesetoj izgleda upravo fantastično,  inspirirana je stilom devedesetih godina pa očekujte puno svilenih slip haljina.
Osim spomenutih, obiluje i ostalim party klasicima- u kolekciji se našlo mjesta i za šljokičastu suknju, malu crnu haljinu, kao i onu zmijskog uzorka te bodysuit topove.
U duhu brenda, kolekcija je dizajnirana na održiv način- upotrebljene su takozvane deadstock tkanine (one koje u tvornicama tekstila ostanu kao višak nakon proizvodnje kolekcija velikih brendova) te reciklirana pletiva. Ako ste u modelima kolekcije pronašli pravu haljinu, još ih možete naručiti na Net-a-porteru– cijene kreću od 730 kn za bodi ili 1700 za suknju. Ili, nek vas styling kampanje inspirira za moguće novogodišnje outfite- slip haljina sparena s leopard sandalama baš je dobra ideja, kao i šljokičasta suknja spojena s jednostavnim topom.
Mi ćemo ih svakako isprobati na dočeku!

U nastavku pogledajte divne fotografije kampanje.

Piše: J.R.

Fotografije: Reformation

Pročitajte i...

Najseksi video spotovi sa slavnim modelima u glavnoj ulozi

Supermodeli i rock&roll zvijezde imaju dugu povijest međusobnog obožavanja pa ne čudi što su ljepotice s piste često imale glavne uloge u njihovim spotovima. Ovo su najkultniji!

Seksi sinovi slavnih majki

Helena Christensen, Elizabeth Hurley, Cindy Crawford i Stephanie Seymour, najpoznatije ljepotice devedesetih, imaju dostojne nasljednike u modnom svijetu – svoje sinove!

Pogledajte prve komade iz H&Move suradnje s Helenom Christensen

H&M najavljuje suradnju s fotografkinjom, kreativnom direktoricom i modnom ikonom Helenom Christensen

Zašto ovog ljeta nosimo haljine od muslina?

Romantično ljeto u znaku spore mode

Kako izgleda kolekcija badića od reciklirane plastike?

Ovog ljeta badići u službi očuvanja prirode

▲ Povratak na vrh