Kanye West otvara modni inkubator za mlade dizajnere

04.06.2019.

Nekad je i on sam bio mladi dizajner

Kanye West je objavio vijest kako namjerava podržati mlade i talentirane dizajnere. Osnivač brenda Yeezy osnovat će modni inkubator. Inkubator će mladim i talentiranim dizajnerima omogućiti financijsku podršku i konzultacije kako bi uspjeli u svijetu mode.

 

 

Prva dizajnerica kojoj je pružena financijska pomoć je Maisie Schloss koja je već radila kao član ekipe dizajnera koji su dizajnirali za Yeezy, a sada će pokrenuti vlastiti brend Maisie Wilen.

 

 

Njezina će prva kolekcija biti predstavljena u Los Angelesu u skorije vrijeme. Znači li ova odluka da je Kanye odustao od toga da promovira Yeezy bend na uobičajen način, budući da je za vrijeme New York Fashion Weeka naprasno odustao od revije u zadnji tren i odlučio kako revije više neće biti ili zaista vjeruje kako je Yeezy dovoljno jak brend da može stajati iza dizajnera koji su tek na usponu? Vidjet ćemo s prvom kolekcijom Maisie Wilen.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Kako je Elon Musk podržao Kanyeovu kandidaturu za predsjednika… i predomislio se

Podrška je trajala puna tri dana, što nije zanemarivo, s obzirom na sve

Kanye West: šef iz pakla ili žrtva laži?

Glazbenik Kanye West zaprijetio je tužbom bivšem tjelohranitelju jer je otkrio ne baš laskave detalje o njegovom karakteru. Navodno je West svojim zaposlenicima branio da nose odjeću jarkog printa..i da gledaju u smjeru njegove žene.

Kanye West sprema operu?!

O čemu je riječ?

Što su Kim K i Kanye napravili u tajnosti?

Poseban događaj za poznati par

▲ Povratak na vrh