Kate Moss po prvi put pozira za Armani i to s novom frizurom!

06.06.2019.

Dugoiščekivana suradnja

Postoji prvi put za sve! Unatoč modnoj dugovječnosti Kate Moss, supermodel nikada nije bio glavno lice Giorgio Armani kampanje. To se mijenja s novim fotografijama za talijanskog dizajnera.

 

 

Armani je pozvao Merta Alasa i Marcusa Piggotta, koji su s njim u prošlosti već surađivali, kako bi fotografirali Mossa, koja se u kampanji pojavljuje s novom frizurom – glatkim, ravnim bobom u vrlo svijetloj nijanski plave.

 

Fotografije su crno-bijele i u boji – naglašavajući temu “Rhapsody in Blue”, kako ju je Armani nazvao, prema Gershwinovoj pjesmi.

Set je minimalistički, s naglaskom na odjeću i na Moss, u skladu s dizajnerskim uvjerenjem izraženim ranije ove godine: “Ponovno je vrijeme za eleganciju.”

Piše: N.B.
Fotografije: Armani

Pročitajte i...

Kako celebi obilježavaju milestone zvan četrdeseti rođendan

Slavna brazilska manekenka Gisele Bündchen upravo je navršila 40, ali umjesto da novac potroši na raskošnu zabavu, poput Kate Moss koja je za svoj četrdeseti spiskala 100 tisuća funti, Gisele je povodom svog rođendana odlučila kupiti i posaditi 40 tisuća stabala!

Kate Moss o stilskim ikonama i ultimativnom modnom pravilu

U rijetkom intervjuu kultna je manekenka otkrila tko su najglamuroznije žene koje poznaje, što je njezino zlatno modno pravilo te kako se modna industrija promijenila u posljednjih par desetljeća...

Najseksi video spotovi sa slavnim modelima u glavnoj ulozi

Supermodeli i rock&roll zvijezde imaju dugu povijest međusobnog obožavanja pa ne čudi što su ljepotice s piste često imale glavne uloge u njihovim spotovima. Ovo su najkultniji!

Luksuzni webshopovi i poznate fashionistice udružuju se u borbi protiv pandemije

Pohvalne inicijative Vestiare Collectivea i Net-a-Portera

▲ Povratak na vrh