Kate Moss po prvi put pozira za Armani i to s novom frizurom!

06.06.2019.

Dugoiščekivana suradnja

Postoji prvi put za sve! Unatoč modnoj dugovječnosti Kate Moss, supermodel nikada nije bio glavno lice Giorgio Armani kampanje. To se mijenja s novim fotografijama za talijanskog dizajnera.

 

 

Armani je pozvao Merta Alasa i Marcusa Piggotta, koji su s njim u prošlosti već surađivali, kako bi fotografirali Mossa, koja se u kampanji pojavljuje s novom frizurom – glatkim, ravnim bobom u vrlo svijetloj nijanski plave.

 

Fotografije su crno-bijele i u boji – naglašavajući temu “Rhapsody in Blue”, kako ju je Armani nazvao, prema Gershwinovoj pjesmi.

Set je minimalistički, s naglaskom na odjeću i na Moss, u skladu s dizajnerskim uvjerenjem izraženim ranije ove godine: “Ponovno je vrijeme za eleganciju.”

Piše: N.B.
Fotografije: Armani

Pročitajte i...

Nova životna faza kontroverzne modne ikone

Kate Moss jučer je proslavila rođendan, a iza nje je 47 vrlo zanimljivih i ispunjenih godina

Make-up-scena ima 20 razloga za slavlje

Giorgio Armani Beauty slavi veliku obljetnicu

Blagdanska čarolija s Cate Blanchett u glavnoj ulozi

Armani beauty je predstavio novi video za HOLIDAY kampanju 2020. koji donosi radost blagdana

Najseksi video spotovi sa slavnim modelima u glavnoj ulozi

Supermodeli i rock&roll zvijezde imaju dugu povijest međusobnog obožavanja pa ne čudi što su ljepotice s piste često imale glavne uloge u njihovim spotovima. Ovo su najkultniji!

TREND ALERT: omiljeni gumenjaci kraljevske obitelji

Ako se veselite melankoličnim kišnim popodnevima, kariranim dekicama i dugim šetnjama po šuškavom lišću, a vaš wet dream uključuje princa Harrya i engleski countryside, trebaju vam i ove gumene čizme!

▲ Povratak na vrh