Kendall je najavila veliki povratak naked haljine

11.12.2019.

Naked haljina s bladganskim twistom

Posljednih nekoliko godina naked haljine provele su na dnu naših ormara, no po svemu sudeći, vrijeme je da ih opet uvrstimo u svoje party outfite. U današnje vrijeme influenceri generacije Z izgurali su modne znalce starijih generacija iz prvih redova na revijama fashion weekova i čini se da je njihova zadnja u postavljanju trendova, tako da poslušajmo što jedna od najvećih fashion zvijezda, Kendall Jenner, svojim stylingom na Art Baselu u Miamiju želi reći. Glavna lekcija je svakako zvjezdani povratak naked haljine, koju je svojevremeno proslavila Carrie Bradshaw izabravši upravo takvu haljinu s potpisom DKNY za prvi spoj s Bigom. No, Kendallina naked haljina u viziji dizajnera Davida Kome ima i blagdanski twist- svjetlucavi obrub koji podsjeća na čupave ukrase za bor. Haljinu je uparila s transparentnim cipelama zvijezde u usponu Amine Muaddi i prilično jednostavnim make-upom. Nama samo preostaje priznati da izgleda fantastično!

 

Piše: L.H.

Fotografije: Instagram, SATC still

Pročitajte i...

Predmet žudnje: House of Sunny "Hockney" haljina

Ni Kendall joj nije mogla odoljeti...

Celebrity restoranska etiketa: njujorška hostesa otkriva ponašanje zvijezda A-liste

Od Kylie do Beyoncé, viralni TikTok video podijelio je stroge ali pravedne ocjene s obzirom na to kako se zvijezde ponašaju kada misle da ih nitko ne vidi

Sarah Jessica Parker priprema reality show za dejtanje

Tko o čemu – nekadašnja Carrie Bradshaw o ljubavi, spojevima i turbulencijama single života

Kendall mora platiti pozamašnu svotu zbog prevare s Fyre festivalom

Prevareni followeri barem su djelomično istjerali pravdu

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Kendall i sestre Hadid u divnoj Burberry kampanji

Je li ovo "it" kampanja sezone proljeće/ljeto 2020.?

▲ Povratak na vrh