Kendall Jenner i Justin Bieber postali zaštitna lica kultnog brenda

07.10.2019.

Marka slavi godišnjicu #MyCalvins

U prodaji su novi modeli iz kolekcije klutnih traperica MyCalvins, koje je u kontoroverznoj reklami ovjekovječila Brooke Shields. Kampanja je posvećena 50. obljetnici Calvina Kleina, a osim Kendall Jenner, u njoj su sudjelovali Justin i Hailey Bieber, A$AP Rocky i Troy Sivan. U kolekciji se mogu pronaći, ne samo donje rublje, već i odijela, tajice, jakne i majice.


Nešto prije no što se vatromet ugasio u čast dugoiščekivane svadbene proslave gospodina i gospođe Bieber, par je već snimio zajedničku reklamnu kampanju za Calvin Klein. Štoviše, što proizlazi iz prirode i samoga DNK marke, snimili su je u donjem rublju. Možda je javnost malo čekala, no čini se kako su i taj poduhvat uspjeli dobro unovčiti!

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Calvin Klein

Pročitajte i...

Top 10 jesenskih komada koje morate imati u ormaru

Na vrhu naše shopping liste svake sezone nalazi se nekoliko ključnih komada za kojima ćemo često posegnuti i koji će se godinama zadržati u našim ormarima.

Suvremeni klasici Calvina Kleina

Kožna jakna, neonske boje i traperice - osuvremenjeni su vječni komadi u kolekciji Calvina Kleina

Kuća iz snova Justina i Hailey Bieber

Zavirite u mega luksuzno zdanje...

Predmet žudnje: House of Sunny "Hockney" haljina

Ni Kendall joj nije mogla odoljeti...

Celebrity restoranska etiketa: njujorška hostesa otkriva ponašanje zvijezda A-liste

Od Kylie do Beyoncé, viralni TikTok video podijelio je stroge ali pravedne ocjene s obzirom na to kako se zvijezde ponašaju kada misle da ih nitko ne vidi

▲ Povratak na vrh