Kendall Jenner i Justin Bieber postali zaštitna lica kultnog brenda

07.10.2019.

Marka slavi godišnjicu #MyCalvins

U prodaji su novi modeli iz kolekcije klutnih traperica MyCalvins, koje je u kontoroverznoj reklami ovjekovječila Brooke Shields. Kampanja je posvećena 50. obljetnici Calvina Kleina, a osim Kendall Jenner, u njoj su sudjelovali Justin i Hailey Bieber, A$AP Rocky i Troy Sivan. U kolekciji se mogu pronaći, ne samo donje rublje, već i odijela, tajice, jakne i majice.


Nešto prije no što se vatromet ugasio u čast dugoiščekivane svadbene proslave gospodina i gospođe Bieber, par je već snimio zajedničku reklamnu kampanju za Calvin Klein. Štoviše, što proizlazi iz prirode i samoga DNK marke, snimili su je u donjem rublju. Možda je javnost malo čekala, no čini se kako su i taj poduhvat uspjeli dobro unovčiti!

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Calvin Klein

Pročitajte i...

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Kendall i sestre Hadid u divnoj Burberry kampanji

Je li ovo "it" kampanja sezone proljeće/ljeto 2020.?

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

Najbolji modni Insta postovi godine

10 fashion postova koji su obilježili godinu na izmaku

▲ Povratak na vrh