Kim Kardashian lansirala drugu SKIMS kolekciju

15.10.2019.

Hoće li nova kolekcija ponoviti uspjeh prve?

Kada je, nakon mnoštva kontroverzi i negodovanja, Kim Kardashian pustila u prodaju svoju prvu shapewear kolekciju pod imenom svog novog brenda SKIMS, kolekcija je bila razgrabljena u svega nekoliko minuta, a reality zvijezda na njoj je zaradila 2 milijuna američkih dolara.

 

 

Nije trebalo proći mnogo vremena, a Kim se već sutradan na svom Instagram profilu zahvalila svojim mnogobrojnim obožavateljima obećavši da će SKIMS zalihe obnoviti čim prije. Najpopularnija članica klana Kardashian svoje je obećanje ispunila, a nedavno je izbacila kampanju za novu SKIMS kolekciju pod nazivom “Cotton Collection” koja u prodaju stiže danas, 15. listopada.

 

 

Zvijezda kampanje je, naravno, sama Kim, a kolekcija je namijenjena opuštanju kod kuće te se sastoji od udobnih grudnjaka i gaćica, tajica i topova u neutralnim nijansama koji oblikuju žensko tijelo, ali na ležeran i neopterećen način. Kim je i ovoga puta vodila računa da u SKIMS ponudi bude veliki raspon veličina pa ćete novu kolekciju moći pronaći u veličinama od XXS pa sve do 4XL.

 

 

Hoće li nova SKIMS kolekcija ponoviti maestralni uspjeh prve kolekcije i zaraditi Kim Kardashian basnoslovne milijune? Odgovor na to pitanje imat ćemo vjerojatno već sutra, no nekako predosjećamo da će milijuni obožavatelja na Instagramu jedva dočekati da u svoje garderobe dodaju barem jedan SKIMS komad.

 

Piše: T.L.
Fotografije: SKIMS

Pročitajte i...

Šuškanja sve glasnija: Još jedan high-profile razvod na horizontu?

Nije nužno iznenađenje, ali kraj Kimyea obilježit će kraj ere…

Kim Kardashian na Božić pokazala nevjerojatne trbušnjake

Za njih nije zaslužna njezina osobna fitness trenerica...

Kim Kardashian - kraljica minimalizma? Zavirite u dom Kim i Kanyea koji pomiče granice

Iako je njihov stil života grandiozan i maksimalistički, dom Kim i Kanyea je hram minimalizma

Plišana mafija se vratila u grad!

Najglamurozniji (ili najgrozomorniji) trend 2000-ih, plišane trenirke, ponovo su u modi, a za sve su “krive” Kim Kardashian i Paris Hilton

Ovi celebrityji najavili su kako će danas zamrznuti svoje Instagram profile

Kim Kardashian, Leonardo di Caprio, Katy Perry i drugi u protestu protiv Zuckerberga

▲ Povratak na vrh