Kim Kardashian lansirala drugu SKIMS kolekciju

15.10.2019.

Hoće li nova kolekcija ponoviti uspjeh prve?

Kada je, nakon mnoštva kontroverzi i negodovanja, Kim Kardashian pustila u prodaju svoju prvu shapewear kolekciju pod imenom svog novog brenda SKIMS, kolekcija je bila razgrabljena u svega nekoliko minuta, a reality zvijezda na njoj je zaradila 2 milijuna američkih dolara.

 

 

Nije trebalo proći mnogo vremena, a Kim se već sutradan na svom Instagram profilu zahvalila svojim mnogobrojnim obožavateljima obećavši da će SKIMS zalihe obnoviti čim prije. Najpopularnija članica klana Kardashian svoje je obećanje ispunila, a nedavno je izbacila kampanju za novu SKIMS kolekciju pod nazivom “Cotton Collection” koja u prodaju stiže danas, 15. listopada.

 

 

Zvijezda kampanje je, naravno, sama Kim, a kolekcija je namijenjena opuštanju kod kuće te se sastoji od udobnih grudnjaka i gaćica, tajica i topova u neutralnim nijansama koji oblikuju žensko tijelo, ali na ležeran i neopterećen način. Kim je i ovoga puta vodila računa da u SKIMS ponudi bude veliki raspon veličina pa ćete novu kolekciju moći pronaći u veličinama od XXS pa sve do 4XL.

 

 

Hoće li nova SKIMS kolekcija ponoviti maestralni uspjeh prve kolekcije i zaraditi Kim Kardashian basnoslovne milijune? Odgovor na to pitanje imat ćemo vjerojatno već sutra, no nekako predosjećamo da će milijuni obožavatelja na Instagramu jedva dočekati da u svoje garderobe dodaju barem jedan SKIMS komad.

 

Piše: T.L.
Fotografije: SKIMS

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh