Koja je poznata domaća dizajnerica odlučila proslaviti 10-godišnjicu brenda upečatljivom kolekcijom?

04.03.2019.

Prepoznatljiv minimalistički potpis

Nova kolekcija za poznatu dizajnericu Dianu Viljevac je donijela kreativne promjene i želju za naglašavanjem ženskog karaktera i osobnosti u novoj sezoni. Dizajnerica je tako ovo proljeće i ljeto zamislila kao priliku za iskazivanje snage ženstvenosti i ljepote kroz krojeve koji prate liniju tijela, privlače poglede detaljima poput volana i visokih proreza, i uvijaju se oko oblina ističući pokret i najljepše na ženskom tijelu.

 

 

Kolekcija broji 13 raskošnih modela haljina, pršti bojama i entuzijazmom te je drugačija od očekivanog. I dalje prepoznatljiv minimalistički potpis dizajnerice zaokružen je bogatim koloritom, dramatičnim elementima i predimenzioniranim detaljima kojima su ženstvene kreacije, iako i dalje vrlo nosive, posebne u svakom pogledu.

 

 

Želja za kreiranjem upečatljivih modela koje je nemoguće ne zamijetiti došla je s novom godinom- 2019. je za kreativnu dizajnericu posebna po činjenici da joj donosi obilježavanje čak 10 godina rada na domaćoj dizajnerskoj sceni: „željela sam predstaviti kolekciju u kojoj će se sažeti zadnjih 10 godina brenda. Ponesena osjećajem ponosa i zadovoljstva zbog ostvarivanja zacrtanih ciljeva kreativnost nisam morala niti tražiti- ona je pronašla mene.“

 

 

Iako su modeli kroz mnogo materijala i nabora vrlo upečatljivi, ipak ne odvlače pozornost s figure već je dodatno ističu, čime su idealni za žene koje se ne boje biti u centru pozornosti.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Diana Viljevac Showroom

Pročitajte i...

Voluminozni i ženstveni komadi s kojima samopouzdano ulazimo u jesen!

Nikad odvažnija kolekcija dizajnerice Diane Viljevac

Nova kolekcija Diane Viljevac bojama prkosi jeseni

Kolekcija konstrukcijski naglašava liniju tijela i obline te prikriva nedostatke na tijelu

Svi žele T-shirt kojim se obilježava 10 godina brenda Victorije Beckham

Limited edition kolekcija s fotografijama dizajnerice u shopping vrećici s njenim potpisom

Superbabekillah u novoj cruise kolekciji hrvatske dizajnerice

Nova cruise kolekcije Diane Viljevac donosi trendi komade za ljetne dane

Romantika i proljeće u novoj kampanji Diane Viljevac

Proljeće je vrijeme kada romantika najviše oživljava, a upravo romantika je lajtmotiv nove kolekcije haljina dizajnerice Diane Viljevac

▲ Povratak na vrh