Koja zvijezda je iznenadila nastupom u podzemnoj?

10.10.2019.

U Pradi od glave do pete

Poznata je pretežno po nesnošljivo visokim temperaturama i po tome što je nerazumljivo zatrpana putnicima u svako doba dana, ali Londonska Centralna Linija – glavna arterija gradske mreže Tubea – dočekala je posebnog gosta: Willow Smith koja je na svačije iznenađenje improvizirala u stilu uličnog izvođača prigodom lansiranja nove Pradine sportske linije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prada (@prada) on

“Willow Smith lansira Prada Linea Rossa jesen zima 2019. s nenajavljenim trenutkom nastupa na londonskoj Linei Rossi – crvenoj liniji”, objavila je Prada na Instagramu dodajući: “Potpuno neočekivan od strane publike, sirov i spontan, ovaj trenutak je bio slavlje prolazne prirode naših stvarnih životnih iskustava, izvedba u duhu svakodnevice. ”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prada (@prada) on

S obzirom da se Prada odabrala povezati s podzemnom željeznicom zbog imena, objedinjujući svoju kolekciju s vlakom koji prolazi središtem Londona, odjeća je dizajnirana za moderni život u užurbanim gradskim i urbanim područjima. U korak s održivošću, kolekcija je od poliesterskog vlakna od plastičnih boca pokupljenih iz mora i s kopna. Upotreba recikliranog poliestera smanjuje emisiju ugljičnog dioksida za 75% u usporedbi s djevičanskim poliesterom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prada (@prada) on


Obučena u ružičasti ansambl s naglaskom na puffericu, a opremljena samo akustičnom gitarom i vokalnim rasponom koji je tek nedavno zaista počela koristiti, Willow je izvela nekoliko balada za one koji su imali volje zaustaviti se i slušati. Isječke možete pogledati na Pradinom Instagram profilu.

 

Piše: D.M.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

Sva lica modne kuće Prada za toplu sezonu

Kako talijanska kuća vidi modno proljeće?

▲ Povratak na vrh