Koje će tenisice biti najpopularnije u 2019.?

01.02.2019.

Deset tenisica koje dominiraju u svijetu obuće

Tenisice su popularnije nego ikada prije. Prestale su biti obuća koja se nosi samo za bavljenje sportom ili ležerne šetnje gradom pa ih se često može vidjeti u (donedavno nespojivim) kombinacijama s lepršavim haljinama, elegantnim kaputima pa čak i odijelima. A mnogi su modeli, možemo to sa sigurnošću reći, postali pravi statusni simboli.

Naravno, analiza popularnosti ne može biti potpuno točna no mnogi su se okrenuli društvenim mrežama kako bi detektirali koji će model tenisica zasjesti na tron u 2019. godini i dominirati modnim trendovima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JUNKYARDGIRLS (@junkyardgirls) on

 

Podaci su pokazali kako su se u prošloj godini na Instagramu najviše pojavljivali adidas Originals modeli. Stranica Love the Sales napravila je analizu prvog mjeseca nove godine i zaključila kako adidas i dalje drži premoć kada je riječ o najpopularnijim modelima. Model adidas Originals NMD zauzeo je tako prvo mjesto s više od 7 milijuna objava na popularnoj društvenoj mreži.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jdsportsbe (@jdsportsbe) on

 

Slijedi ga uspješnica Kanyea Westa, model YEEZY BOOST 350 s gotovo 6 milijuna objava, a na trećem je mjestu kultni klasik Vans Old Skool s 4 i pol milijuna.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEEZY BOOSTS (@yeezyboosts) on

Najpopularnija tenisica brenda Nike nalazi se tek na sedmom mjestu liste, a radi se o Nike Air Max 90. Pretpostavka je, naime, da ćemo upravo ove tenisice viđati najčešće u godini pred nama. No, tko zna, trendovi su hiroviti. Možda se pojavi neka posve nova i pomete konkurenciju!

 

Piše: T.L.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Intervju: Nika Turković

Sve o novom singlu i daljnjim planovima!

7 razloga zašto kupujemo tenisice

Jeste li si nekada postavili to pitanje i shvatili da je odgovor mnogo složeniji od – kupujem ih zato što mi se sviđaju?

Beyoncé na Instagramu raspakirala adidas x IVY Park kolekciju

Što se krije u jednoj od najiščekivanijih kolekcija sezone?

ELLE Countdown: sve serije sa ženskim potpisom koje su obilježile desetljeće

Binge lista najboljih serija dekade za odbrojavanje do nove godine

BUZZ Black Friday na -60%!

Prilika za rani božićni shopping - online!

▲ Povratak na vrh