Koje su kombinacije idealne za radno ljeto?

13.07.2019.

Što radilice nose po vrućinama?

Budući da ljeto ne čine samo uobičajena dva ili tri tjedna godišnjeg odmora, već i desetak radnih tjedana, odlučili smo se pozabaviti stilskim idejama za poslovne prilike. Inspiraciju smo pronašli na Instagramu- među omiljenim trendsetericama, a vama u nastavku donosimo pregled must-have odjevnih predmeta ove sezone za poslovne situacije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kasia Szymków (@jestem_kasia) on

Pastelno odijelo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Trine Kjær (@trinekjaer_) on

Ako je vaše radno mjesto, poput mnogih, klimatizirano do razine polarnih uvjeta, predlažemo da se ovog ljeta držite odijela. Ono što razlikuje ljetna odijela od ostalih je šarena paleta boja u kojima dolaze, a kao apsolutni hit ove sezone nametnula su se odijela u pastelnim varijantama.

 

Bermude

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by T Y L Y N N N G U Y E N (@tylynnnguyen) on

Bermude su vjerojatno jedini prihvatljivi oblik kratkih hlača na poslu (osim ako ne radite kao fitness trener), a prednostima poput udobnosti i praktičnih džepova dodajemo činjenicu da su ove sezone bermude doživjele grandiozni povratak. Predlažemo kombinirati ih s košuljom ili odgovarajućim blejzerom.

 

Široke hlače

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on

Duge hlače nisu baš najudobniji izbor za vruće ljetne dane, ali ako ih vaš tip posla zahtijeva, olakšajte si život i dajte koži da diše u širokim hlačama. Kombinirajte ih s užim topom kako vas kombinacija ne bi pojela.

 

Bijela košulja

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kasia Szymków (@jestem_kasia) on


Nakon kiše uvijek dolazi sunce,  šnita kruha uvijek će pasti na namazanu stranu i bijela košulja uvijek će biti odličan izbor za svaku poslovnu priliku. Neke se stvari jednostavno nikad neće promijeniti.

Haljina-košulja

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Trine Kjær (@trinekjaer_) on


Udobnost spavačice i profesionalnost košulje- spojite najbolje od oba svijeta i u svoje najdraže radne kombinacije uvedite haljinu-košulju.

Pročitajte i...

Kako nositi jeans kao top model?

Inspirirajte se traper stilom trenutačno najaktualnijih manekenki i influencerica

Tri načina kako ovog ljeta nositi traperice

Ako se i ljeti teško odvajate od omiljenih traperica, ove će vas ideje razveseliti

Ljetni must have: teniska suknjica

Epidemiološka situacija pokazala je da se treba kloniti teniskih turnira i ostalih velikih okupljanja, ali to ne znači da ovaj slatki modni komad ne možete iskoristiti za šetnju gradom…

Stilska inspiracija: Lena Farl

Svježa interpretacija pariškog chica!

▲ Povratak na vrh