Koji hot trend jeseni (i kako) nosi Lidija Lešić?

29.11.2019.

Jeste li već usvojili trend sezone koji sada možete uloviti na 40% popusta?

Replay je još jednom oduševio odabirom maštovitih modnim kompozicijama kojima najavljuje neke nove trendove kada je riječ o rušenju fashion mitova! Poznata hrvatska dizajnerica i modna blogerica Lidija Lešić, odigrala je sjajnu ulogu u Replayevoj modnoj prezentaciji vješto spajajući aspekte ženstvene klasike, koju već ikonično u sebi nose komadi od kože te posljednjih trendova koji najavljuju maksimalnu udobnost koja potencijalno demistificira modnu uobičajenost.

Razbijajući mitove o ulozi uskih kožnih komada rezerviranih isključivo za večernje izlaske i posebne prigode te neozbiljnim oversized džemperima koji konstituciji oduzimaju oblik, Replay je u street style priči uspješno prenio ono najbolje od pomno odabranih komada kolekcije Jesen-Zima 2019.

Uzimajući u obzir postojeće trendove te želeći ponuditi novu perspektivu kada je o odijevanju riječ, Replay se u koštac uhvatio s dekonstrukcijom očekivanih pravila odijevanja te ih u ovoj modnoj suradnji postavio u potpuno nove odnose koji ženstveni seksipil nadograđuje elementima udobnosti i individualnosti!

Kombinirajući kontrastne street style elemente, modna kolaboracija rezultirala je s tri maštovita stajlinga koja inspiriraju svojim zaigranim pristupom!

Replay Hrvatska, Black Friday akcija: Džemper 762,00 kn, Gležnjače 888,00 kn, Suknja 762,00 kn

GO GREEN!

Udobne gležnjače kao polazišna točka za konstruiranje savršene kombinacije za udobno modiranje sa stilom i rušenje mitova o ulozi ozbiljne kožne suknje i neozbiljnog oversized džempera u koloritu koji vrišti!

Kombinacija stilskih suprotnosti sjajno utjelovljuje avanturistički duh nimalo ne narušavajući konstituciju te izaziva potpuno drugačijim viđenjem ženstvenosti koja neće proći nezapaženo.

Replay Hrvatska, Black Friday akcija: Džemper 606,00 kn, Cipele 588,00 kn, Hlače 864,00 kn

OVER THE SHOULDER!

Sraz predimenzioniranog, gotovo sportskog džempera i uskih kožnih hlača, kompletiran cipelama na visoku petu, dobitan su recept za stilski wow efekt!

Moćna kombinacija u svaki stil unosi opipljiv stav, koji uz dodatak ogoljenih ramena nadilazi modnu sferu te inspirira neosporivom pojavnošću.

Replay Hrvatska, Black Friday akcija: Džemper 1.014,00 kn, Majica 252,00 kn, Hlače 708,00 kn

MY POWER IS B(L)ACK!

Iskušavanje nametljivosti logotipa u slojevitom kombiniranju pomalo boyish street style komada, dobitna je kombinacija kada je riječ o promjeni modne perspektive!

Kombinacija koja nimalo ne sumnja u sebe te hrabro korača aktivnim stilskim tempom, sjajna je razbijanje svih stilskih mitova, a spajajući sportske elemente s crnom kožom donosi potpuno novi chic koji možda niste još prepoznali!

Dodatne bodove inspirativnoj kampanji, zasigurno će donijeti i Black Friday Weekend popusti od 40% na cijelu Replay i Replay&Sons kolekciju Jesen-Zima 2019!

Fantastične komade iz nove kolekcije možete pronaći na svim prodajnim mjestima u Zagrebu, Rijeci, Dubrovniku, Splitu i Zadru. Posjetite bilo koji Replay store, Replay&Sons ili webshop www.reverto.hr.

Pročitajte i...

ELLE 5 beauty minuta: Lidija Lešić

Saznali smo sve o beauty rutini popularne influencerice i dizajnerice!

Kakve čizme ove zime nose domaće trendseterice?

Koje su najpopularnije cipele hladne sezone

Kako nositi džemper s rombovima na chic način

Grandad Chic je IN... ako ga ne shvatite predoslovno

Mia Kovačić je pronašla svoju “ljubav na prvu”

Želimo je takvu razigranu gledati još dugo

Dress for success: 4 outfita za trendeseterice na zadatku

Ultimativni 'it' komadi koje ćete pronaći u H&M-u danas!

▲ Povratak na vrh