Koji je najpopularniji brend na svijetu?

10.05.2019.

Izašao je popis najtraženijih brendova

Kada je Lyst u studenome izbacio svoju posljednju listu najpopularnijih modnih brendova na svijetu situacija je bila ponešto drugačija nego danas. Supreme je primjerice našao svoje mjesto u TOP20, a sada ga na toj prestižnoj listi uopće nema. Na prvo je mjesto pak zasjeo Off-White™.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Off-White™ (@off____white) on May 4, 2019 at 6:01am PDT

 

Kako bi kompletirao svoju listu najpopularnijih brendova, Lyst je u obzir uzeo shopping navike čak 5 milijuna potrošača. Kao rezultat opsežne analize, na prvom se mjestu našla modna kuća Virgila Abloha Off-White™, a za čiju je popularnost, vjeruju iz Lysta, zaslužno partnerstvo s Evianom. Sudeći prema ovoj platformi, 4 tisuće ljudi predbilježilo se na listu čekanja za njegovu bocu za vodu, eco-friendly dodatak koji je preplavio Instagram profile. Pokretanje Gucci Changemakers fondacije i programa za stipendiranje studenata te fantastična kampanja inspirirana Hollywoodom za kolekciju proljeće/ljeto 2019. osigurali su talijanskoj modnoj kući Gucci visoko drugo mjesto.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gucci (@gucci) on Apr 2, 2019 at 5:30am PDT


Nakon Guccija na Lystovoj ljestvici popularnosti slijede Balenciaga, Valentino i Fendi. Lyst je naglasio kako je visoko mjesto za Valentino rezultat suradnje s Birkenstockom, ali i pojavljivanje Naomi Campbell na haute couture reviji brenda u siječnju, što je za ovog supermodela iz devedesetih posebna rijetkost.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) on May 8, 2019 at 9:42am PDT


Na šestom se mjestu Lyst Indexa našla modna kuća Prada, a zatim slijede Stone Island, Versace, Vetements i Saint Laurent na desetom mjestu. Svoj prvi ulazak u TOP20 doživio je Palm Angels, modni brend iz New Yorka koji je na pisti njujorškog tjedna mode debitirao u veljači.

Pročitajte i...

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

Recite zbogom fashion kalendaru na koji ste navikli

Saint Laurent i Gucci podvukli su crtu

Ilustracija za Gucci Beauty kampanju

Gucci ilustracije spajaju humor i make-up u karanteni

Neobična kampanja za proljeće 2020.

Outfiti za zlatni kavez po uzoru na Betty Draper

Prelijepa i mrvicu neuravnotežena supruga Dona Drapera cijelu prvu sezonu „Mad Mena“ gotovo pa nikad nije izlazila iz kuće, prešetavajući se po svom zlatnom kavezu u haljinama raskošnog cvjetnog printa. Copy-paste!

Gucci kampanja s konjima

Neodoljive fotografije konja iz posljednje Gucci kampanje

Modna kuća želi da upoznate glavne likove

▲ Povratak na vrh