Koji su se supermodeli pojavili u novoj kampanji Tiffany & Co.?

17.04.2019.

Poznata draguljarnica okupila najpoznatija lica modne scene

Proljetna kampanja Tiffany & Co. predstavila je što za brend predstavlja suštinsku ljepotu raznolikosti izabravši neke od najpoznatijih supermodela današnjice i onih iz 90-ih godina da budu zaštitna lica legendarne kuće.

 

 

Modeli Kendall Jenner, Carolin Murphy, Imaan Hammam, Mica Argañaraz i Fei Fei Sun predstavile su klasični nakit draguljarnice koja je dijelom pop-kulture postala nakon premijere filma “Doručak kod Tiffanyja”.

 

 

Među nakitom su se našle i dijamantne naušnice Tiffany Victoria, Tiffany Enchant broševi, ali i jedna od najprepoznatljivijih kolekcija, Tiffany T., nalazi se u središtu kampanje, a grafička zbirka temelji se na strogom T fontu, utjelovljenom u arhitektonskim manžetama, narukvicama, privjescima, prstenu i bijelim naušnicama. Kampanjom dominiraju ružičasto ili žuto zlato, kao i srebro.

 

 

Alex White, koji je djelovao kao stilist kampanje, još jednom je dokazao da je Tiffany T nakit savršen kako u kombinaciji s drugima modnim dodacima tako i samostalno.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Tiffany & Co.

Pročitajte i...

Predmet žudnje: House of Sunny "Hockney" haljina

Ni Kendall joj nije mogla odoljeti...

Celebrity restoranska etiketa: njujorška hostesa otkriva ponašanje zvijezda A-liste

Od Kylie do Beyoncé, viralni TikTok video podijelio je stroge ali pravedne ocjene s obzirom na to kako se zvijezde ponašaju kada misle da ih nitko ne vidi

Kendall mora platiti pozamašnu svotu zbog prevare s Fyre festivalom

Prevareni followeri barem su djelomično istjerali pravdu

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Kendall i sestre Hadid u divnoj Burberry kampanji

Je li ovo "it" kampanja sezone proljeće/ljeto 2020.?

Najbolji modni Insta postovi godine

10 fashion postova koji su obilježili godinu na izmaku

▲ Povratak na vrh