Kome je Rihanna posvetila prvu kolekciju Fenty nakita?

04.11.2019.

Kamenje koje će postati dio obiteljske baštine

Nova kolekcija nakita Fenty reinterpretira tradicionalne kamene koje smo dosad imali mogućnost vidjeti u luksuznim kolekcijama nakita: antički profili, koji su u Europi procvjetali u 19. stoljeću, promijenili su profil žena Afrike i time zaslužili da im se oda počast u novoj i prvoj kolekciji Fenty nakita mega popularne pjevačice i beauty mogulice Rihanne.

 

Pozlaćeni ugravirani prstenovi, naušnice, broševi i privjesci uokvireni su Swarovski biserima i kristalima i simboliziraju neustrašivost, kreativnost i zabavu – sve te značajke ujedno su i glavne vrijednosti marke Fenty. Na web stranici robne marke njihov trošak varira od 340 do 530 dolara, što je moramo priznati manje nego što smo navikli vidjeti kad se radi o high-brend nakitu.

Glavne junakinje kampanje bile su tamnopute žene sa složenim visokim frizurama frizera Isaaca Poleona koje su prekrivene Fenty nakitom pozirale nigerijskoj fotografkinji Ruth Ossai. U nastavku otkrijte sve fotografije iz kampanje.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Fenty

Pročitajte i...

Kako nositi bisere na sasvim nov način

Reinvencija tradicionalnih perli

Nova kolekcija Amina Muaddi for Fenty je stigla i vrlo je seksi

Obožavamo sve što napravi Riri, a ponovna suradnja s Aminom nije iznimka!

Lateks - od fetiša do mainstreama

Prvo su ga nosili fetišisti, pa zatim zvijezde, a sada se sve češće javlja na modnim pistama. No je li taj sjajan materijal doista tako sexy?

De'llure - nova zvijezda na hrvatskom nebu nakita!

Sofisticirani, simplificirani, trendy nakit jednostavnih linija… Sve u jednom? I to je moguće. Rođena je nova zvijezda na hrvatskom nebu nakita jednostavnog imena-De'llure.

San svake moderne minimalistice krije se u posebnom nakitu

Kada biramo nakit, težimo unikatnosti, a upravo takvo mjesto je zlatarna Marić, koja je s radom započela prije velikih 25 godina

Jednostavnost koja spaja - Natali Jewellery na ELLE Boutiqueu

Kako je jedna obična spajalica inspirirala dizajnerski nakit od kaučuka, metala i poludragog kamenja doznajte u subotu na ELLE Boutiqueu

▲ Povratak na vrh