Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski kao modna pozornica

12.12.2018.

Nova eNVy room kampanja ostavit će vas bez daha

Nakon vrlo uspješne godine u kojoj su dizajneri iz eNVy rooma ostvarili brojne poslovne izazove gradeći brižno svoj brend stepenicu po stepenicu, predstavljaju kampanju za aktualnu kolekciju koja je pobrala sjajne kritike kako kod publike, tako i kod struke. Stepenice kao nepresušna inspiracija vizualne umjetnosti kao sto je slikarstvo, no možda najviše  filma i fotografije glavni su motiv i savršena kulisa ove minimalističke i pročišćene kampanje gdje je fokus na izuzetno glamuroznim večernjim haljinama, ali i precizno krojenim ženskim odijelima. Kampanju koja je snimana u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski potpisuje naš renomirani fotograf Marko Grubišić. Mnoge eNVy room haljine su svoje mjesto našle upravo na toj pozornici kroz suradnje sa uspješnim ambasadoricama koje su svojim talentom zasluženo stajale na toj pozornici.

Iako su glavne zvijezde kampanje upravo gala haljine izrađene od svilenog satena ili pak od lepršavog tila, kolekcija za aktualnu sezonu sadrži puno više od toga, tu su i ženska statement odijela, slip haljine, a luksuz se ocrtava i u haljinama od tila koje su bogate volumenom u donjim dijelovima, dok su leđa gola i maštovito isprepletena tankim svilenim bretelama naglašavajući senzualnost žene koja ju nosi.

Kolorit je već tradicionalno crn i bijel, no svakako su novost i nježno ružičasti tonovi te smaragdno zelene nijanse koje su apsolutni hit ove sezone. Uvijek svoji, uvijek drugačiji i uvijek korak ispred, dizajneri iz eNVy rooma Vjeko Franetović i Nikica Ivančević nikad ne prestaju oduševljavati te su svojim osjećajem za lijepo postali sinonim moderne elegancije na hrvatskom modnom nebu, ali i šire.

Šminku nove kampanje potpisuje Sanja Agić, frizuru Draška Topić, dok je za video odgovoran Jure Perišić. Modeli iz Talia agencije  Nada Ivančić i ovogodišnja dobitnica Elle Style Awards za “Novo lice”, Karla Šekerija zaštitna su lica nove kampanje.

Tekst i foto: PR

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh