Kuća Diane Von Furstenberg ima novog kreativnog direktora

05.01.2018.

Diane Von FUrstenberg nije čekala dugo da zamijeni Jonathana Saundersa koji je nedavno otišao s vrha njene modne kuće

I iako još nije poznato zašto je Saunders otišao kad mu je tako dobro išlo i njegove su kolekcije bile savršen moderni prikaz kuće DVF, osnivačica kuće već je imenovala novog kreativnog direktora. Odlučila je da će to biti Nathan Jenden, britanski modni dizajner koji je već radio za brend i to čak 10 godina, sve do 2011.

“Mislim da je DVF danas važniji nego iakd prije jer osnažuje žene dok je istovremeno dinamičan i moderan,” rekao je Jenden za Business of Fashion. Njegovu ćemo prvu kolekciju za jesen i zimu 2018. godine vidjeti već u veljači u New Yorku.

Nathan Jenden i Diane Von Furstenberg

Piše: N.B.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Lipanjski Elle je stigao na kioske

A u njemu su odgovori na sva pitanja koja trenutno intrigiraju ljubitelje mode: kako je pandemija utjecala na taj biznis, što budućnost donosi fashion branši i, naravno, što ćemo nositi ovog ljeta. U novom broju čeka vas pregršt odličnih priča i ekskluzivnih intervjua, hit trendovi sezone, modni editorijali koji “mirišu” na more te učinkoviti beauty trikovi za osvježen i pomlađen izgled. Modni imperativ glasi: seksi minimalizam!

Očajavate pred ormarom jer nemate što za odjenuti? Imamo formulu koja pali svaki put!

Back to basics: crno-bijeli celebrity outifiti koje ćemo pokušati kopirati

5 razloga zašto mrzim online shopping

Na netu sam pronašla fantastičnu jarkožutu haljinu, kao stvorenu za preplanuli ten i vruće ljetne večeri. Očarano sam promatrala fotografiju tamnoputog modela u toj boho ljepotici ukrašenoj ženstvenim voluminoznim volanima i prst je sam poletio prema „kupi“. Danas je stigla. Izgledam kao jeftina kremšnita.

▲ Povratak na vrh