Les Emaux ove jeseni razbija tabu muške i ženske odjeće

12.11.2019.

Koja je cjelovita ideja brenda?

Već poznata maskulina forma zabilježena u korjenima brenda Les Émaux, ocrtala je do sada, već dvije kolekcije stopivši ideju klasičnog, statement i casual odjevnog vizualiteta.

 

 

”FE l’HOMME”  naziv je nove kolekcije za jesen/zimu 2020. godine koja igrom riječi progovara o modi današnjice te razbijanjem tabua muške i ženske odjeće, ujedno i  slobodi izražavanja. Femme i l’homme (žena i muškarac), kao ključna poruka kolekcije stvorila je unisex komade koja ohrabruje misao da u modi nema pravila te da svatko zaista nosi što hoće.

 

 

U kolekciji koju ćemo prikazati odlučili smo stopiti military elemente 40-ih godina koje obilježavaju već poznatu maskulinu formu brenda.  Ekstremnu suprotnost, fragilnost i ženstvenost, sljubili smo sa elementima flepper party-a 20-ih godina prošlog stoljeća gdje smo kroz bogate krojeve i kombinaciju tkanina sa sjanim premazom, sateniranu viskozu i pamuk, svilu, lame tkanine te vunene štofove obuhvatili nit priče koju ćemo ove sezone prikazati.

 

 

Akcent boje koji se ističu na tamnoj vuni u tkanju riblje kosti osnovni je uzorak kojeg smo istražili kroz različite krojeve oversize i strukiranih kaputa, suknji i balonera. Bogati plisse na haljinama i košuljama, cirkon gumbi, asesoar s perjem i cirkonima, perje na odjelima i kaputima uvelike su pridonijeli za kolažiranje  ”FE l’HOMME”  priče za jesen/zimu 2020.

Photo: Ana Mrđen
MUA: Nino Sablić
Frizura: Josipa Džaja
Katica Topčić –  Salon Fabula de Forma
Modeli:
Elena Dizdar (Midikenn model managment)
Gordana Dude (Talia model managment)
Andrej Valentinčič ( IM studiomodel managment)

Pročitajte i...

Les Émaux odbacuju društvene norme

S naglaskom na suprotnostima

Domaći mladi modni dvojac pokorava piste

Kakav stil njeguje Les Emaux?

Kako kombinirati bermude- hit hlače sezone?

Složili smo 3 outfita s popularnim modelom da vam olakšamo!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

▲ Povratak na vrh