Nostalgična kampanja za razigranu kolekciju nakita nadahnutu djetinjstvom

little wonder
30.06.2021.

Little Wonder ima novu kolekciju nakita - 'Playground Love 2021'

Dizajnerica nakita Selma Štrkljević Mravak predstavila nam je novu kolekciju naziva ‘Playground Love’ za koju je inspiraciju pronašla u formama i bojama s dječjih igrališta. Tako se u novim modelima naušnica, narukvica i ogrlica suptilno provlače forme preuzete iz tobogana, pikula, klackalica, penjalica, brojalica te igračaka poput šarene spirale koju smo imali svi koji smo odrastali 80-tih godina prošlog stoljeća.

Misao vodilja cijele kolekcije bila je ponuditi razigrani, statement nakit koji će podići i najjednostavnije odjevne kombinacije i unijeti dozu veselja i slobode u naše svakodnevnice.

Kako bi rekao David Lynch: ‘Mislimo da razumijemo pravila kad postanemo odrasle osobe međutim ono što uistinu iskusimo je suženje imaginacije.’ Vođena tom izjavom i izazovima koje život odraslih postavlja pred nas dizajnerica nas poziva da ne zaboravimo na dijete u sebi i pokušamo bar ponekad popustiti kočnice pa makar samo u stilskom izričaju svakog od nas: ‘Kreirajući ovu kolekciju željela sam prenijeti kroz nakit osjećaj dječje razigranosti, neposrednosti, iskrenosti i opuštenosti.’

Dizajnerica je u izradi koristila puno srebro 925 čistoće, 24 karatno pozlaćeni mesing, sirovi smaragd, turmalin, akvamarin, safir i brojno drugo drago i poludrago kamenje.

Kolekcija obiluje novim modelima naušnica poput igle za uho ukrašene sirovim dragim i poludragim kamenjem i ukrasima za uho u vidu ear cuffova za koje nije potreban piercing. Pojedini modeli nakita obogaćeni su i tehnikom hladnog emajla tako da ćete recimo za Bow naušnice i narukvice te Marbles ogrlice moći birati između široke palete boja.

 Za izradu  pojedinih komada  nakita trebalo je mnogo vremena. Svaki je izrađen s puno strpljenja, ljubavi i truda. Pojedine naušnice moći će se kupiti komadno i kombinirati po vašoj želji. Posebnost ove kolekcije jest  baš u tome da ćete se moći poigrati s nakitom i po svojoj želji ukrasiti svoje  uši svjetlucavim kamenjem u različitim izvedbama.

Kampanju potpisuje Anđela Vidić, mlada fotografkinja koja je svoje znanje izbrusila na Umjetničkoj Akademiji u Zagrebu i Rotterdamu. U kampanji fotografkinja je konfrontirala suprotnosti kao što su ranjivost i skrivenost naspram slobode i razigranosti tako što je kombinirala crno bijele fotografije s razigranim kompozicijama nakita.

Položaj i čistoću geometrijskih oblika kolažirala je kroz interakciju s dubokom sjenom žene gdje njezino tijelo postaje kao kipareva bista odjevena siluetom mistike. ‘U svom radu često i bez svjesne odluke naglašavam dinamiku između vidljivog i skrivenog, kao da želim dokinuti ili zadržati prolaznost postojanja’, izjavila je fotografkinja.

Pred objektivom se našla Buga Sarač dok je za kosu zaslužna Anđela Sablić iz salona Frame, a za make up Mia Persico. Lookbook cijele kolekcije pogledajte na web stranici Designer Storea Krug.

Kolekcija je dostupna u Designer Storeu Krug u Splitu i istoimenom web shopu te uskoro na prodajnim mjestima Take me Home u Zagrebu, Prostor u Rovinju, Croatia in a Box u Rijeci i Sole Luna u Opatiji.

Foto: Anđela Vidić

Model: Buga Sarač

Kosa: Anđela Sablić/Salon Frame

Make up: Mia Persico

Facebook: https://www.facebook.com/littlewonderjewelry/

Web:  https://www.krugstore.com/

Pročitajte i...

Zaljubljene u ljeto i ovaj neodoljivi nakit...

Nosile su ga naše bake i majke, nose ga modne urednice i poznate influencerice iz sezone u sezonu… Pretpostavljate, riječ je o - zlatu!

Kako održavati nakit na pravi način?

Ako ste ljubitelj nakita od zlata ili srebra, odnosno od bilo kog drugog materijala, gotovo je sigurno da mučite muku s time kako bi trebalo taj nakit održavati. Posebno ako je u pitanju nešto osjetljiviji materijal, kao što su na primjer biseri ili drago kamenje.

Ukrasite gležnjeve

Bilo da hodamo bosonogi ili u ljetnoj obući, nanožnice su savršen i seksepilan ukras za gležnjeve. I ne, nisu izašle iz mode

Ljetni trend za sirene i Venere: Školjke

Moda koja donosi šum morskih valova, čak i na vrućem asfaltu

prahir nakit

Summer siesta by Prahir Fine Jewellery ostavlja bez daha

Trendovi u nakitu svake se godine mijenjaju, no jedno je sigurno kad je u pitanju nakit – 'manje nije više'

Klasični komadi s pomakom u novoj kolekciji mladog dizajnera Mate Pirije

Udoban i nosivi minimalizam mladog domaćeg dizajnera

▲ Povratak na vrh