Ljeto je bliže nego što se čini. Ovakve ćemo badiće nositi!

10.01.2020.

Peony Swimwear ima sjajnu novu kolekciju

Popularni modni brend kupaćih kostima Peony Swimwear izbacio je kampanju za novu resort 2020 kolekciju namijenjenu svima onima koji planiraju dugu i hladnu zimu provesti u egzotičnim, toplijim krajevima, ali i onima koji će svoje godišnje odmore provoditi na plaži za nekoliko mjeseci.

Kolekcija Peony Swimweara nosi naziv “Wallflower”, a sastoji je od sjajnih modela jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih kostima koji odišu divnom retro vibrom pomalo podsjećajući na stil badića koji se nosio u nekim drugim modnim erama. Osim retro krojeva (poput gaćica vrlo visokog struka) i materijala koje smo ponajviše nosili u osamdesetima, šarene verikalne pruge, chic cvjetni uzorci ili razigrane točkice čine ovu resort kolekciju posebno zanimljivom, najavljujući već sada trendove koje bismo mogli voljeti na ljeto koje nam (uskoro) dolazi. Ako niste te sreće da siječanj provedete na nekoj od vrućih egzotičnih lokacija tisućama kilometara daleko od doma, barem unaprijed znate kakve modele badića ćemo nositi u nadolazećoj toploj sezoni. Ne znamo, doduše, je li to neka utjeha, ali pravit ćemo se da je.

Piše: T.L.

Fotografije: Peony Swimwear

Pročitajte i...

Ovi badići pristaju svim oblicima tijela

Kupaći kostimi koji su pronašli put do ormara Kim Kardashian i Rosie Huntington-Whiteley

Surfanje kroz ljetne trendove

Ovo su must have badići za ljubiteljice aktivnog odmora...

Swim deluxe: Jungle fever

Jedini komad koji nam doista treba na godišnjem odmoru, od plaže pa do after beach partyja, jest kupaći kostim. otkrijte koje trendi badiće biramo za ovu sezonu

Tropski moodboard

Za dašak egzotike ne morate uskakati u avion. Dovoljno je uskočiti u badić tropskog uzorka

Obožavamo badiće iz nove Zimmermann kolekcije

Popularni brend izbacio kolekciju za toplu sezonu

▲ Povratak na vrh