Ljubav u doba korone

28.07.2020.

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik odlučila je dati svoj doprinos u borbi ljubavi protiv korone i osmislila mini kolekciju vjenčanica upotpunjenu šarmantnim zaštitnim maskama.

Ratovi, poplave, potresi –ljubav nikada ništa nije moglo zaustaviti pa neće niti pandemija virusa koja nam već mjesecima mijenja život. Svi oni zaljubljeni koji su planirali vjenčanje i u ovim kompliciranim vremenima će pronaći načina da ostvare svoju nakanu. Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik odlučila je dati svoj doprinos u borbi ljubavi protiv korone i osmislila mini kolekciju vjenčanica upotpunjenu šarmantnim zaštitnim  maskama.

“U ljetnim kolekcijama Etna Maar uvijek ima bijelih komada koje ponekad posluže i kao vjenčanice, osim njih dizajnirala sam i dvije unikatne vjenčanice od svile koje su moj prvi korak za dopunu asortimana u budućnosti. One će se isključivo raditi prema dogovoru s budućim mladenkama što će ovisiti o željama klijentica i stilu vjenčanja” – kaže Andrijana Subotić Pjajčik.

U suradnji sa Sunčanom Jozić Lučić kao fotografkinjom i make-up artisticom te kreativnom agencijom Gugabaga snimljena je pomalo apokaliptičnu serija fotografija, a u ulozi modela uspješno je debitirala Andrijanina kćer Irina.
“I do” maske možete kupiti u Ilici 82 ili na web shopu www.etnamaar.com.

Tekst: Promo
Fotografije: Sunčana Jozić Lučić

Pročitajte i...

etna maar

Etna Maar ima novu capsule kolekciju koja slavi slobodu

'Tvoje srce je slobodno. Imaj hrabrosti slijediti ga'- kaže Malcolm Wallace svom sinu Williamu u filmu Braveheart, a u tome je dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik pronašla svoje nadahnuće

Izolacija udvoje: kako da vam veza preživi karantenu?

Da vam prisilni medeni mjesec ne preraste u Isijavanje

In Vino Veritas – jesenska mini kolekcija modnog brenda Etna Maar

Mini kolekcija za sve željne slobode i pokreta

I Stella McCartney osjeća krizu: smanjila broj zaposlenih i odrekla se svoje plaće

Dizajnerica je bila prisiljena na rezanje troškova zbog pandemije, koja je i njezinom brendu nanijela ogromnu štetu

Olivia Palermo i njezina stylish zaštita od virusa

3 fantastična looka popularne fashionistice

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

▲ Povratak na vrh