#LoveMia u centru Zagreba

16.11.2015.

Zaštitni znak ovog uspješnog mladog hrvatskog modnog branda je srce i namijenjen je svima vođenima ljubavlju i srećom

U zagrebačkoj Martićevoj ulici otvoren je novi modni showroom sve popularnijeg hrvatskog modnog branda #LOVEMia.

 

#LoveMia

 

Ovaj mladi hrvatski brend od svojih samih početaka postavio je visoke standarde želeći privući pažnju svojom vrhunskom kvalitetom i originalnošću te je danas s razlogom postao iznimno tražen i priznat na hrvatskom modnom tržištu.

 

#LoveMia

 

Smišljan i stvaran s puno ljubavi i odgovornosti razlog je zašto je upravo srce zaštitni znak #LOVEMia brenda te zašto je namijenjen svima koji s ljubavlju kupuju originalne komade svoje odjeće, želeći izbjegavati ustaljene stereotipe.

Fotografije: Igor Šoban

Pročitajte i...

Kada je ljubav utkana u modu...

Heklana srca na majicama, haljinama i tunikama najbolje simboliziraju ljubav prema kćerkici Miji i modi Tamare Novosel, vlasnice brenda LOVEMia

Stiže remake kultnog filma “Lica s ožiljkom”, pa da se podsjetimo kultnih outfita Michelle Pfeiffer …

Talijanski redatelj Luca Guadagnino režirat će novu verziju filma po scenariju braće Cohen, a mi jedva čekamo saznati tko će glumiti Elviru Hancock, djevojku sklonu opasnim muškarcima i haljinama, koja se u svom turbulentnom životu držala mota “never get high on you own supply”

10 lookova Jeanne Damas koje ćemo ovo ljeto kopirati  

Ova cool Parižanka drži se pravila: „the more effortless you look, the more chic you look“. A ovo su njezine opuštene ljetne kombinacije u kojima vidimo i vas...

Filmska stilska inspiracija: Scarface

Uz naše naputke rekreirajte jedan ženski i jedan muški look iz kultnog filma

▲ Povratak na vrh