Mali uvid u novi ELLE i kako nositi trend sezone

21.11.2019.

Karirano i Nikolina Matičević pred objektivom Mladena Šarića

Naslovnicu prosinačkog broja Ellea krasi dobitnica nagrade Elle Style Awards za novo lice mode, Nikolina Matičević, a maleni uvid u cijeli editorijal i najveći trend sezone – karirano, imate priliku vidjeti odmah sad!

Za dašak punka u svom outfitu kariranom ćete uzorku morati pristupiti otvorenog uma i kreativnog duha, što znači da se ne trebate bojati miješanja kariranih uzoraka različitih nijansi i veličina jer ćete upravo slojevitim kreacijama postići najzanimljivije efekte.

Više o Nikolini Matičević, tome kako se nosi s tremom prije revije i koji su joj profesionalni snovi pročitajte u Elle Style Awards dodatku u prosinačkom izdanju Ellea, gdje vas čeka i cijeli editorijal.

Piše: L.H.
Fotografije: Mladen Šarić

Pročitajte i...

Jeste li spremni za dobro raspoloženje? 3 'feel good' trenda koji nas uvode u proljeće

Modna prognoza? Pretežno ružičasto s obiljem ludih uzoraka, jarkih boja i odvažnih krojeva

Proljetni printevi i uzorci kojima ne možemo odoljeti

'Florals for spring? Goundbreaking.', uzdahnula bi Miranda Priestley, a mi donosimo ne-samo-cvjetne proljetne uzorke koji bi zadovoljili i najzahtjevnije

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Prosinačko izdanje časopisa Elle vas čeka na kioscima

Ove sezone in su lanci – na torbicama, cipelama i kaputima, a na stranicama novog broja Ellea trudimo se pokrenuti lančanu reakciju dobrog raspoloženja - usprkos svim trenutnim izazovima!

Uz novi Elle rođendanski darovi svima - Elle Decoration i balzam za usne by Neva 1918

Potražite na svim kioscima rođendansko izdanje Ellea koje donosi pregršt zanimljivog sadržaja, kreativni natječaj u kojem možete osvojiti osamnaest cool poklona te čak dva dara svim čitateljima – novi broj Elle Decorationa i balzam za usne Neva 1918

Čitajte listopadski Elle u digitalnom formatu!

Elle je i u listopadu osvanuo u digitalnom izdanju! Listopadski broj Ellea donosi zanimljive modne i beauty editorijale i progovara o "cancel culture". Novi broj omiljenog magazina možete naručiti online i čitati ga u elektronskom obliku, pojedinačno ili putem pretplate. Jednostavno i sigurno kroz par klikova ‚dođite‘ do Elle sadržaja

▲ Povratak na vrh