Mali uvid u novi ELLE i kako nositi trend sezone

21.11.2019.

Karirano i Nikolina Matičević pred objektivom Mladena Šarića

Naslovnicu prosinačkog broja Ellea krasi dobitnica nagrade Elle Style Awards za novo lice mode, Nikolina Matičević, a maleni uvid u cijeli editorijal i najveći trend sezone – karirano, imate priliku vidjeti odmah sad!

Za dašak punka u svom outfitu kariranom ćete uzorku morati pristupiti otvorenog uma i kreativnog duha, što znači da se ne trebate bojati miješanja kariranih uzoraka različitih nijansi i veličina jer ćete upravo slojevitim kreacijama postići najzanimljivije efekte.

Više o Nikolini Matičević, tome kako se nosi s tremom prije revije i koji su joj profesionalni snovi pročitajte u Elle Style Awards dodatku u prosinačkom izdanju Ellea, gdje vas čeka i cijeli editorijal.

Piše: L.H.
Fotografije: Mladen Šarić

Pročitajte i...

Pretvorite svoj dom u SPA oazu u tri koraka

Imamo plan za ovaj vikend: blistava koža do ponedjeljka!

Proljetni trend za modno odvažne: 100% print

Cvjetni, morski, prugasti, apstraktni ili retro - svi su motivi hit ovog proljeća i ljeta, pogotovo ako isti šareni uzorak nosite od glave do pete

Jeste li spremni za dobro raspoloženje? 3 'feel good' trenda koji nas uvode u proljeće

Modna prognoza? Pretežno ružičasto s obiljem ludih uzoraka, jarkih boja i odvažnih krojeva

Proljetni printevi i uzorci kojima ne možemo odoljeti

'Florals for spring? Goundbreaking.', uzdahnula bi Miranda Priestley, a mi donosimo ne-samo-cvjetne proljetne uzorke koji bi zadovoljili i najzahtjevnije

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

▲ Povratak na vrh