Marija Kulušić osvojila je još jednu prestižnu nagradu

06.02.2020.

Divne vijesti za jednu od naših omiljenih dizajnerica

Marija Kulušić, dobitnica ELLE Style Awards nagrade za najboljeg mladog dizajnera 2018. godine i jedna od naših omiljenih domaćih dizajnerica čiji rad religiozno pratimo (vidi tu i tu) osvojila je internacionalnu nagradu Open My Med. Marija se među stotinama prijava istaknula zahvaljujući svojim jedinstvenim pristupom kreativnom stvaranju i bezvremenskim komadima te pronašla među 13 pomno probranih pobjednika.

Izabranim kandidatima nagradu OpenMyMed od 2010. godine dodijeljuje Maison Mode Méditerranée, važni modni inkubator za internacionalnu fashion industriju s bazom u Marseilleu. Nagrada u vrijednosti 45,000 eura podrazumijeva 18-mjesečni program edukacije u Marseilleu i Parizu koja pomaže mladim dizajnerima s poslovnim aspektima njihovih brendova te ih uči metodama sigurnog i zdravog poslovnog razvoja. Pod vodstvom međunarodnih stručnjaka iz modne industrije laureati razvijaju brend strategije i optimiziraju svoje business modele, a među sponzorima nagrade nalaze se velika imena poput LVMH grupacije i Chanela.

 

Povodom ovih divnih vijesti Marija je s nama podijelila svoje uzbuđenje: “Čast mi je biti dijelom ovog projekta i iznimno sam sretna što je moj brend prepoznat od strane stručnjaka iz branše. Bilo je tu puno talentiranih dizajnera u užem krugu te im odabir zasigurno nije bio lagan”. Čestitamo Mariji i veselimo se svim njezinim budućim modnim pobjedama!

Piše: L.H.

Fotografije: Marija Kulušić

Pročitajte i...

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

Ususret ELLE Boutiqueu popričali smo s Marijom Kulušić

Što nam sprema za nadolazeći ELLE Boutique, kako je zdravstvena kriza utjecala na poslovne planove i ponešto o Marijinom afinitetu prema recikliranju i održivoj proizvodnji saznajte u blic intervjuu

Chanel Cruise kolekcija predstavljena je u virtualnom obliku

Chanel se čvrsto drži tradicionalnog modnog kaledara

Shopping vodič: slingback shoes ili cipele sezone

U ovaj par cipela isplati se uložiti

▲ Povratak na vrh