Max Mara inspiraciju za novu kolekciju pronašla u Jamesu Bondu

07.01.2020.

Kako poznata modna kuća zamišlja predstojeće proljeće?

Talijanska modna kuća Max Mara, 58 godina nakon premijere kultnog filma o šarmantnom tajnom agentu i svega nekoliko mjeseci prije izlaska novog nastavka  “No Time To Die”, izbacila je kampanju za novu kolekciju namijenjenu sezoni proljeće/ljeto 2020., a za čije je kreiranje inspiraciju potražila u ikoničnom liku Jamesa Bonda.

Kreativni direktor modne kuće Max Mara, Ian Griffith, tako je kreirao kolekciju za film o Jamesu Bondu koji ima tek izaći u travnju, a u fokusu nove kolekcije za toplu sezonu našli su se sjajni monokromatski lookovi kao što su, primjerice, crni posuti sitnim točkicama, pastelni ili pak sivi. Što se Max Marine vizije za predstojeću toplu sezonu tiče, od trendova bismo zasigurno mogli usvojiti dokoljenke (koje iznenađujuće dobro izgledaju u paru sa salonkama), kravate u boji košulje i sakoa te baker boy šešire koji dodaju simpatični dječački štih svakoj odjevnoj kombinaciji. Kao zvijezde nove Max Marine kampanje zasjale su četiri vjerojatno najpopularnije manekenke današnjice – Gigi Hadid, Irina Shayk, Joan Smalls i Adriana Lima koje izgledaju fantastično u novim lookovima s potpisom talijanske modne kuća, a fotografije kampanje potpisuje legendarni Steven Meisel.

Piše: T.L.

Fotografije: Max Mara

Pročitajte i...

50 nijansi bež: kako Rosie, Irina, Pernille i druge stylish žene nose bež komade

Izabrali smo najbolje tonalne outfite koje ćemo rado kopirati

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Brend koji obožavaju sestre Hadid i Celine Dion predstavio je odličnu novu kolekciju!

Ksenia Schnaider oduševila svojim genijalnim reinterpretacijama klasičnoga jeansa

Na milanskom tjednu mode rodio se novi trend

Primjetili smo mnogo zanimljivih primjeraka na revijama Max Mare i Fendija

▲ Povratak na vrh