Mia Kovačić u ulozi brend prezenterice za Replay

05.05.2015.

voditeljica savršeno je dočarala urbani duh talijanskog branda kroz seriju street style fotografija

Talijanski modni brend Replay nastavlja uspješnu suradnju s poznatom voditeljicom Miom Kovačić, kojoj je i ove sezone dodijelio laskavu titulu hrvatske brand prezenterice.

(hit obuća sezone s potpisom Replay)

Pred objektivom fotografa Gorana Čižmešije Mia je idealno utjelovila buntovan duh nove Replay kolekcije za proljeće/ljeto 2015. Serija atraktivnih street style fotografija nastala je na centralnim zagrebačkim ulicama, koje su poslužile kao scena za kreiranje jedinstvene, odvažne modne priče.

 

Mia Kovačić za Replay

 

Replay nadolazeće ljeto vidi kao idealno vrijeme da pokažemo svoju hrabru, buntovnu stranu te novom kolekcijom zauzima snažan stav protiv svakog stila koji „mora slijediti pravila“.

 

 

Glavnu ulogu ima denim, kao temeljni proizvod branda, a intrigantnom mješavinom retro & suvremenih utjecaja stvoreni su cool i originalni urbani komadi. Portretirajući Replay ženu, Mia Kovačić pridala je ženstvenosti dašak moderne estetike kroz odvažne outfite koji povezuju nekonvencionalno s čistom elegancijom.

Fotografije: Goran Čižmešija

Pročitajte i...

Jesenske kombinacije za romantičare sa stavom!

Vidjeli ste te parove… ona nosi chic oversized košulju na kožne hlače i čizmice, a on vestu, traperice i tenisice. Zagrljeni prolaze kroz grad u nekom svom ritmu i izgledaju vrlo zaljubljeno i vrlo stylish. I uvijek se pitate kako se uspijevaju tako uskladiti i gdje nalaze te statement komade.

Koji hot trend jeseni (i kako) nosi Lidija Lešić?

Jeste li već usvojili trend sezone koji sada možete uloviti na 40% popusta?

O kakvom vjenčanju sanja Mia Kovačić?

Bajkovit dan traži i takvu scenografiju

Mia Kovačić je pronašla svoju “ljubav na prvu”

Želimo je takvu razigranu gledati još dugo

NOVA KOLEKCIJA REPLAY CIPELA: Footwear koji obara s nogu!

Replay footwear kolekcija Jesen-Zima 2019. godine

▲ Povratak na vrh