Minimalističke torbe prigodne za svako godišnje doba

09.07.2019.

Dizajn koji nas zove

Zašto bi neku torbu trebali nositi samo ljeti, zašto bi njezin vijek trajanja kroz boju, oblik i funkcionalnost trebao biti ograničen i ukalupljen? Ako je njezina boja mint, zašto ne bi mogla biti jednako nosiva i u kasnu jesen.

 

 

Fokusirajući se na jednostavan dizajn, kod kojega je naglasak stavljen na boje, uglavnom u pastelnim tonovima, modni brend RDcode osmislio je limitiranu ediciju torbi, koja nije namijenjena iskljućivo ljetnom periodu. Budući da je dizajn torbi oversized, naglasak je stavljen na njihovu funkcionalnost i nosivost na razne načine. Uglavnom kao koloristički kontrast uz monokromatske, jednobojne stylinge uz koje boja lososa, mint, limun žuta i srebrna boja imaju svoju izražajnost.

 

 

Torba koja može poslužiti za shopping, za plažu, dodatnu prtljagu na putovanju, gradsku vrevu u kojoj možemo sve spremiti samo u jednu oversized torbu….Neopterećeni time što njezina boja i njezin stil nisu u skladu s aktualnim trendovima. Jer, mi smo ti koji oblikujemo vlastite trendove.

 

 

Iako im je dizajn univerzalan, odabir njihovih boja nije slučajan. Ostale su u memoriji RDcode-a kroz inspiraciju starinskim fasadama u mint boji u povijesnom dijelu američkog grada Charlestona, vratima u boji lososa u Lisabonu i krošnjama mirisnih limuna s talijanske obale Amalfi. Sve što je ostalo u našoj memoriji može imati svoj otisak u našoj osobnosti, kroz dizajn koji nosimo, u ovoj modnoj priči kroz torbe izrađene od alkantare i veganske kože sa limitiranim privjescima.

 

 

Kroz svaki dizajn nastao u malim dizajnerskim i art radionicama, do izražaja dolaze i umorne ruke dizajnera koji ih svakodnevno preoblikuju u stvarne skice i dio su svih procesa njihovog nastanka.

 

Fotografije: press

Pročitajte i...

Marama je ovog ljeta dobila neobičnu novu funkciju

Jeste li i vi isprobali trend nošenja marame kao crop-topa?

Kako postići neodoljivu "beach waves" frizuru?

Jednostavna frizura koju jednostavno obožavamo

Julie Sariñana zna kako izgledati chic na plaži

Budite stylish na godišnjem odmoru

Aromatizirana voda je ukusan i osvježavajući spas tijekom vrućih ljetnih dana

Unos vode je ključan za zdrav rad organizma i zdravu i sjajnu kožu, a to je posebno važno ljeti

▲ Povratak na vrh