Modna aplikacija Alexe Chung

Alexa Chung
09.09.2015.

Nije tajna da Alexa ima jedinstven osjećaj za modu pa zato vijest da je osmislila vlastitu modnu aplikaciju i nije toliko začudila

Pod imenom Villoid krije se „vaš osobni kabinet beskonačnog preodijevanja“ što u praksi izgleda kao zanimljiva mješavina Instagrama i Pinteresta.

Villoid vam omogućava da iz baze modnih brendova među kojima su ACNE, ASOS, Chloe i Burberry, birate odjevne predmete koje biste rado vidjeli u svom ormaru i koristite ih u izradi inspirativnog panoa.

U maniri dizajnera koji na sličnoj ploči organizira inspirativne detalje i motive za svoju slijedeću kolekciju, korisnik aplikacije gradi takav pano koristeći fotografije omiljenih modnih artikala, ali i inspirativnih fotografija drugih korisnika. Aplikacija ima mogućnost kupovine preko takozvanog kupi-gumba. „Jako sam sretna i ponosna što nakon mjeseci tajnih priprema mogu objaviti kako je moja nova plikacija dostupna za skidanje“, objavila je na Instagramu i pozvala obožavatelje da podijele s njom prve dojmove nakon što je isprobaju.

Piše: Maja Karnik
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Alexa Chung otkrila svoju beauty rutinu

Ako ste sinoć zaboravili skinuti maskaru, ne uzrujavajte se: i slavna fashionistica ponekad zaspe s full make-upom. To je znak da je tulum bio sjajan!

Alexa Chung šalje virtualne zagrljaje

Kako Alexa, Leandra, Marc i drugi provode dane u izolaciji?

Naši najdraži modni profesionalci razveselit će vas svojim postovima

Sve naše omiljene fashionistice ove sezone vole ovaj neobičan detalj!

Oversized kragne primjetili smo kod Pernille, Alexe, Emili...

▲ Povratak na vrh