Modna avantura Etne Maar u New Yorku

11.04.2016.

Uvijek u potrazi za nečim novim i uzbudljivim, dizajnerica već godinama sudjeluje na eminentnim sajmovima mode diljem Europe i svijeta

Ovaj put svoje modele predstavila je na međunarodnom sajmu STITCH u New Yorku, gdje je modele za sezonu unaprijed predstavila buyerima diljem svijeta.

Sajam mode STITCH – okuplja dizajnere iz cijelog svijeta, njih preko 1000 izlaže svoje modele u potrazi za novim tržištima jer svi vjeruju u staru američku izreku „Ako uspiješ u Americi – uspio si svugdje“.

 

Etna Maar

 

Sam sajam izvrsna je platforma za testiranje vlastitog dizajna s obzirom na veliku konkurenciju, no budući da je ovo treći put da je brend Etna Maar zastupljen na američkom tržištu svakako je dobar pokazatelj da dizajnerica ima čvrsto izgrađenu viziju budućnosti svoga brenda.

Odlazak u New York, bila je prilika i za upoznavanje samog grada i potraga za nekim novim inspiracijama, a upravo mjuzikl na Broadwayu „Fantom u operi“ koji je ostavio najimpresivniji dojam na samu dizajnericu zasigurno će ostaviti trag u kreiranju novih kolekcija.

Fotografije: press

Pročitajte i...

etna maar

Etna Maar ima novu capsule kolekciju koja slavi slobodu

'Tvoje srce je slobodno. Imaj hrabrosti slijediti ga'- kaže Malcolm Wallace svom sinu Williamu u filmu Braveheart, a u tome je dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik pronašla svoje nadahnuće

In Vino Veritas – jesenska mini kolekcija modnog brenda Etna Maar

Mini kolekcija za sve željne slobode i pokreta

Ljubav u doba korone

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik odlučila je dati svoj doprinos u borbi ljubavi protiv korone i osmislila mini kolekciju vjenčanica upotpunjenu šarmantnim zaštitnim maskama.

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

▲ Povratak na vrh