Modna razglednica Kristine Burje

19.05.2016.

Eko razglednica Krie designa, snimljena u pustinji u blizini Abu Dhabija

Modna dizajnerica Kristina Burja, u skladu s globalnim trendom, predstavlja kampanju za svoju prvu eko kolekciju, koja je premijerno predstavljena u Abu Dhabiju. Dizajnerica je inspiraciju tražila upravo u tom prekrasnom ambijentu, koji daje dodatnu notu luksuza novoj modnoj priči.

 

Krie design

 

Lagane eko tkanine, koje zbog tehnologije obrade materijala reguliraju tjelesnu toplinu, pružaju osjećaj svježine. Dizajn je pročišćen, a jednostavnost kroja u skladu je s opuštenim ljetom. Krie eko kolekcija nudi fluidne haljine i tunike, kombinezone, udobne hlače i prsluke. Prevladava crna, mint, i zlatna boja u detaljima koji simboliziraju Sunce i njegovo energetsko bogatstvo.

 

Krie design Krie design Krie design

 

Cjelokupan styling zaokružuju „wet look“ frizure GT salona koje su hit ove sezone, a fotografije nove kolekcije potpisuje poznati modni fotograf Goran Matijašec, koji je za lokaciju snimanja odabrao mističnu pustinju, pokraj Abu Dhabija.

Fotografije: Goran Matijašec

Pročitajte i...

Hrvatski modni brend postao dio jedinstvenog svjetskog projekta

Dizajnerica Kristina Burja je nastupila na 8. Arab Fashion Weeku

Američka priča Krie designa

Dizajnerica Kristina Burja snimila je kampanju za svoju treću eko kolekciju na atraktivnoj lokaciji pokraj Las Vegasa

Održiva moda u prvome planu

Modna dizajnerica Kristina Burja predstavila je svoju aktualnu Krie design kolekciju u svjetskoj prijestolnici mode Milanu, na modnom događaju Green Fashion Week kojem je glavni cilj poticati održivi razvoj u modnoj industriji

Nova kolekcija Kristine Burje

Modna dizajnerica Kristina Burja ovog ljeta ne miruje

Krie design na inozemnom tržištu

Krie design predstavio je u Abu Dhabiju eko kolekciju, ekskluzivno osmišljenu za projekt Abu Dhabi Fashion Sustainability Experience

▲ Povratak na vrh