Modni report s Loeweovog blagdanskog partyja

13.12.2019.

Obožavamo outfit Kaie Gerber

Sinoć je na Manhattanu održan blagdanski party modne kuće Loewe, a osim nadolazećih blagdana, povod je bio otvaranje prve njujorške trgovine brenda na adresi Greene Street. Fantastična scenografija koja je uključivala lažni snijeg, zavjese s motivom plavog neba s oblacima, balone u obliku otrovnih gljiva i life-size lutke zebri, zajedno s popisom uzvanika celebrity A-liste i činjenicom da je za DJ set bila zadužena Robyn, zaslužni su za to da je Loeweov party sinoć bio najpoželjnija zabava u cijeloj metropoli. Zajedno sa španjolskim it brendom slavili su Chloe Sevigny, Kaia Gerber, Amber Valletta, Lucy Boynton, Tessa Thompson, Maggie Gyllenhaal i brojni drugi.

Nama je posebno za oko zapela Kaia Gerber, koja je izgledala apsolutno fantastično u crno-bijeloj čipkastoj kombinaciji, naravno s potpisom slavljenika. Look je podigla plavom torbicom i zlatnim ringovima.

Još jedan styling koji nam se jako sviđa je onaj modela i blogerice Gale Gonzalez, koja je za ovu priliku odjenula crnu haljinu s retro uzorkom i sandale na platformu.

Ostale fotografije s partyja koji nam je izazvao nepodnošljivi FOMO pogledajte u nastavku.

        

Piše: L.H.

 

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Svi pričaju o Insta book clubu Kaie Gerber!

I gostovanjima legendarnih faca poput Lene Dunham ili Marca Jacobsa.

Kaia Gerber izgleda odlično u posljednjoj Loewe publikaciji

Nova suradnja španjolske kuće i japanske umjetnice Fumiko Imano

▲ Povratak na vrh