Veliki vodič: koji će nas modni trendovi pratiti sve do početka jeseni?

26.02.2020.

Trendovi za proljeće/ljeto 2020.

Dizajnerske revije u vodećim svjetskim modnim metropolama svakih šest mjeseci donose pregršt novih ideja, trendova, inspiracija i prijedloga, a mi vam predstavljamo naš ultimativni vodič kroz sve ono najbolje što ćemo nositi, kombinirati i čime ćemo se inspirirati sve do početka jeseni. Dobro došli u novu sezonu!

Printmanija

Glavni moto nove sezone lako bi se sažeo u jednostavno – go crazy! a kako lakše postići to novo modno ludilo nego šarenim printovima jarkih boja koje su doslovce preplavile dizajnerske modne piste. od cvjetnih i životinjskih do apstraktnih i retro uzoraka proljeće i ljeto 2020. možete provesti i ukrašeni majmunima, zemljopisnim kartama ili turističkim razglednicama – kako već kome odgovara!

 

 

Vrtlog boja

“Boje su modi? Groundbreaking”, rekla bi ironično Miranda Priestly, glavna urednica časopisa “Runway” u filmu “Vrag nosi Pradu”, no sada su u dizajnerskom fokusu neki novi favoriti – jarko žuta, intenzivno narančasta, raskošna ljubičasta i sve nijanse zelene boje, a za maksimalno kulerski efekt nosite samo jednu od njih od glave do pete.

Let the sunshine in

Soundtrack legendarnog mjuzikla “Kosa” savršena je glazbena kulisa ovosezonskom (ponovnom!) obožavanju stila 70-ih godina prošloga stoljeća, a mi jedva čekamo da ulice gradova ponovno preplave neki novi modni hipiji u seksi trapez hlačama i šarenim maksi haljinama!

 

Ostale proljetne trendove detaljnije proučite u posljednjem broju ELLE časopisa!

Pročitajte i...

Lipanjski Elle je stigao na kioske

A u njemu su odgovori na sva pitanja koja trenutno intrigiraju ljubitelje mode: kako je pandemija utjecala na taj biznis, što budućnost donosi fashion branši i, naravno, što ćemo nositi ovog ljeta. U novom broju čeka vas pregršt odličnih priča i ekskluzivnih intervjua, hit trendovi sezone, modni editorijali koji “mirišu” na more te učinkoviti beauty trikovi za osvježen i pomlađen izgled. Modni imperativ glasi: seksi minimalizam!

Najljepše Zarine back-to-work haljine

Vrijeme je da se odvojimo od svoje najdraže pidžame

Shopping vodič: slingback shoes ili cipele sezone

U ovaj par cipela isplati se uložiti

Pretplatite se na Elle, prva 4 broja darujemo i šaljemo na kućnu adresu!

Pretplatite se na Elle, prva 4 broja darujemo i šaljemo vam doma! Čitajte Elle 365 dana u godini! Elle – ljepota je unutra.

Shopping vodič: Tie-dye ili službeni uzorak korona sezone

Čini se da su se sve influencerice i svi celebrityiji spontano uskladili oko službene uniforme korona sezone

▲ Povratak na vrh