Modnih deset s Nevenom Rendeli Vejzović

09.06.2020.

Popularna televizijska voditeljica svoj stil opisuje kao casual s dozom elegancije, a otkako je postala majka, priznaje, odzvonilo je njezinim danima u štiklama. Danas joj je moto: tenisice uz sve!

Omiljeni komad u ormaru: Jedna stara Amarie haljina koju imam sigurno 15ak godina. Kupila sam ju za sestričninu svadbu a njezina najstarija kći ima već 14 godina tako da možete zamisliti koliko je stara. Svake tri godine ju ponovno vadim iz ormara i nosim u različitim prilikama.

Ni u ludilu ne bih odjenula….vruće hlačice. I to pogotovo za večernji izlazak. Ma zapravo ne bih nikad.

Tenisice ili štikle? Tenisice. Odzvonilo je mojim danima u štiklama tako da sam ja jedna od pobornica novog trenda – tenisice na sve.

Minimalizam ili camp? Minimalizam definitivno. Što sam starija to više biram jednostavne krojeve i monokromatske kombinacije.

Modni dizajner kojeg najviše volite…. Stella McCartney mi je jako zanimljiva dizajnerica. Nekad sam kupovala i Alexandera Wanga, doduše sad ne stanem u njegove izrezane i uske haljine ali čuvam ih kao muzejske primjerke.

Vaš stil je….Casual s dozom elegancije. Uglavnom dane provodim u trapericama, jednostavnim pamučnim haljinama i tenisicama. Ako imam poslovni sastanak onda je to običan tshirt i hlače visokog struka. Opet, ako prilika nalaže volim i elegantnije komade poput haljina i sandala.

Koliko ujutro provodite vremena pred ormarom? Svako jutra ista priča. Najčešće vrtim deset istih komada osim ako ne pukne inspiracija i zavirim dublje u ormar u potrazi za nečim starijim.

Na što ste slabi kad je moda u pitanju? Nekad sam bila slaba na torbe, trenutno na obične Tshirte i uvijek na dnevne haljine.

Online ili off line shopping? U posljednje vrijeme sam se navikla na online shopping, ali preferiram real life. Uvijek je bolje opipati materijal.

Omiljeni dizajneri? Coco Chanel uvijek. Alexa Chung, čak i Victoria Bechkam otkad nosi svoj dizajn.

 

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Što smo dosad mogli vidjeti na digitalnom couture tjednu?

Za velike modne kuće digitalna alternativa znači da se među njihovim talentima trebaju pronaći i izvrsni filmaši

Sarah Jessica Parker priprema reality show za dejtanje

Tko o čemu – nekadašnja Carrie Bradshaw o ljubavi, spojevima i turbulencijama single života

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

JEDINSTVENI KONCERTI ZA VIKEND PRED VAMA

Josipa Lisac i Marin Ivanović Stoka, Nered, Tram 11 i Hladno Pivo u izdanju snimanom samo za Story

Predstavljamo novu KLISAB kolekciju za ljeto/20!

Fotografije snimljene u gorju Žumberak predstavljaju novu KLISAB LJETO20 kolekciju u kojoj dominira tie dye uzorak

▲ Povratak na vrh