Najbolji Rihannini lookovi godine

12.12.2019.

Što je Riri nosila u 2019-oj?

Rihanna, modna muza mnogih, u svoj stil redovito uklapa posljednje trendove, ali ostaje vjerna svoj osobnom izričaju. Ove smo je godine imali prilike vidjeti od glave do pete u traperu, u sezonskom hitu pastelnog odijela, u all-white looku, omiljenom tartan uzorku, a uvelike je utjecala na popularnost Nanushkine haljine od pletiva.

Svjesni činjenice da iza tako velike zvijezde stoje timovi i timovi stilista, u ovaj pregled uključili smo osim red carpet lookova i one ležernije. Što Riri nosi kad na sastanak s agentom za nekretnine, što bira za večeru s dečkom, koji styling ima za gostovanje u talk showu, a koji za svečani bal? Odgovore na ta pitanja potražite u nizu fotografija nama omiljenih Rihanninih stylinga godine u nastavku.

 

Piše: L.H.

Fotografije: Instagram, Profimedia

Pročitajte i...

Kako celebovi nose must-have komad sezone

Za ovaj vječni klasik isplati se pronaći mjesta u garderobi

Stilska inspiracija: Lilah Ramzi

Profil prepun divnih party lookova za proljetne evente o kojima maštamo!

Modnih deset s Natašom Janjić Medančić

Je li u ovom našem new normal stanju - pandemije i postpotresnih zagrebačkih prizora, uopće „politički koreketno“ nekog gnjaviti pitanjima o stilu i modi? Posebno nekog poput Nataše, kome je u potresu stradao dom. Christian Dior je davno konstatirao kako nam je upravo u ružnim trenucima ljepota najpotrebnija, a Nataša se s tim slaže te dodaje:  i malo humora!

Očajavate pred ormarom jer nemate što za odjenuti? Imamo formulu koja pali svaki put!

Back to basics: crno-bijeli celebrity outifiti koje ćemo pokušati kopirati

▲ Povratak na vrh