Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

07.11.2020.

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

U prekrasnom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda jesenski ELLE Boutique okupio je kremu domaće mode i pred kraj godine pune peripetija donio dašak glamura. Nagradite se za uspješno preživljavanje ove godine i obavite uranjeni blagdanski shopping dizajnerskih kreacija po promotivnim cijenama koje je omogućio Mastercard® i Maestro®!

Iskoristite vedar jesenski dan za šetnju po centru Zagreba i navratite u Hrvatski glazbeni zavod na ELLE Boutique gdje vas očekuje najbolje od domaće mode: Donassy, Lei Lou by Aleksandra DojčinovićLink by Ogi Antunac, Hippy Garden, BiteMyStyle by Zoran AragovićLittle WonderThe AllXD Xenia DesignLokomotiva by Lana PuljićKrie DesignMammii JewelleryMirna SišulNatali JewelleryBags by KristinaAmaranthineAlgebra Apparel powered by Saša JokaCulture.

Ovogodišnji ELLE Boutique ima donatorsku notu jer je zgrada Hrvatskog glazbenog zavoda pretrpjela velika oštećenja u potresu ove godine, pa se modno događanje odvija pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod te će magazin ELLE kao organizator s dizajnerima izdvojiti dio sredstava za obnovu HGZ-a.

Ovo jedinstveno shopping iskustvo još posebnijim čine glazbeni nastupi vokalistice Dore Dore koja je izvela jazz klasike uz pratnju glasovira te točke članova Društvenog komornog ansambla Hrvatskog glazbenog zavoda.

Nakon druženja s dizajnerima, opustite se u obližnjoj slastičarnici Magnolia gdje uz voucher ELLE Boutiquea danas ostvarujete 20% popusta na cjelokupnu ponudu.

Službeno vozilo eventa je novi Citroen C3, savršen za gradsku vožnju, kompaktan izvana i prostrane unutrašnjosti.

Jesensko izdanje Elle Boutiquea snažno podržava domaću modnu industriju i dizajnere-obrtnike pogođene aktualnom ekonomskom i zdravstvenom krizom. Uz to, ovo je događanje donatorski projekt jer ćemo jedan dio prihodovanih sredstava donirati našem domaćinu i partneru, Hrvatskom glazbenom zavodu, za sanaciju oštećenja zgrade. Stoga pozivamo javnost da podrži inicijativu, tim više jer smatramo da je u ovim vremenima od posebne važnosti potaknuti potrošače da podrže lokalne dizajnere, poduzetnike i modne kreativce te nabave proizvode s domaćim potpisom – 100% hrvatski dizajn.

Događanje će se održati uz pridržavanje epidemioloških mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru.

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, bit će omogućen siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Mirna Bartolić, Filip Hofer

Pročitajte i...

Treću godinu zaredom Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u borbi protiv siromaštva djece

Od svake transakcije Mastercard® i Maestro® karticama u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske od 26. studenog do 23. prosinca odvaja se sredstva za pomoć djeci Hrvatske i Ruande

Nova kolekcija hrvatskog modnog brenda Sommarena

Sinergija forme i funkcije u elegantnim kreacijama za samopouzdane žene

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

Uživajte uz zvukove glazbe u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda na ELLE Boutiqueu

Sutrašnji ELLE Boutique dokazuje da se moda i glazba vole: Društveni komorni ansambl Hrvatskog glazbenog zavoda i vokalistica Dora Dora uveličat će modno događanje, a magazin ELLE kao organizator će s dizajnerima dio sredstava prikupljenih od prodaje artikala donirati za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

▲ Povratak na vrh