Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

07.11.2020.

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

U prekrasnom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda jesenski ELLE Boutique okupio je kremu domaće mode i pred kraj godine pune peripetija donio dašak glamura. Nagradite se za uspješno preživljavanje ove godine i obavite uranjeni blagdanski shopping dizajnerskih kreacija po promotivnim cijenama koje je omogućio Mastercard® i Maestro®!

Iskoristite vedar jesenski dan za šetnju po centru Zagreba i navratite u Hrvatski glazbeni zavod na ELLE Boutique gdje vas očekuje najbolje od domaće mode: Donassy, Lei Lou by Aleksandra DojčinovićLink by Ogi Antunac, Hippy Garden, BiteMyStyle by Zoran AragovićLittle WonderThe AllXD Xenia DesignLokomotiva by Lana PuljićKrie DesignMammii JewelleryMirna SišulNatali JewelleryBags by KristinaAmaranthineAlgebra Apparel powered by Saša JokaCulture.

Ovogodišnji ELLE Boutique ima donatorsku notu jer je zgrada Hrvatskog glazbenog zavoda pretrpjela velika oštećenja u potresu ove godine, pa se modno događanje odvija pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod te će magazin ELLE kao organizator s dizajnerima izdvojiti dio sredstava za obnovu HGZ-a.

Ovo jedinstveno shopping iskustvo još posebnijim čine glazbeni nastupi vokalistice Dore Dore koja je izvela jazz klasike uz pratnju glasovira te točke članova Društvenog komornog ansambla Hrvatskog glazbenog zavoda.

Nakon druženja s dizajnerima, opustite se u obližnjoj slastičarnici Magnolia gdje uz voucher ELLE Boutiquea danas ostvarujete 20% popusta na cjelokupnu ponudu.

Službeno vozilo eventa je novi Citroen C3, savršen za gradsku vožnju, kompaktan izvana i prostrane unutrašnjosti.

Jesensko izdanje Elle Boutiquea snažno podržava domaću modnu industriju i dizajnere-obrtnike pogođene aktualnom ekonomskom i zdravstvenom krizom. Uz to, ovo je događanje donatorski projekt jer ćemo jedan dio prihodovanih sredstava donirati našem domaćinu i partneru, Hrvatskom glazbenom zavodu, za sanaciju oštećenja zgrade. Stoga pozivamo javnost da podrži inicijativu, tim više jer smatramo da je u ovim vremenima od posebne važnosti potaknuti potrošače da podrže lokalne dizajnere, poduzetnike i modne kreativce te nabave proizvode s domaćim potpisom – 100% hrvatski dizajn.

Događanje će se održati uz pridržavanje epidemioloških mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru.

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, bit će omogućen siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Mirna Bartolić, Filip Hofer

Pročitajte i...

elle boutique

Ljeto nam se vratilo! A sve savršene ljetne kombinacije možete pronaći na Elle Boutiqueu - upravo sada

Zagrebačka špica preselila se u zelenu oazu Dežmanovog prolaza gdje se u opuštenoj atmosferi družimo uz koktele i vrhunski modni dizajn

elle boutique

Ne propustite ove subote Elle Boutique i dizajnerske artikle po promotivnim cijenama!

Imamo vrlo chic planove za subotu: opušteno druženje i povoljan shopping na Elle Boutiqueu u Dežmanovom prolazu od 10 – 21 h, a kupci imaju pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju u kojem mogu osvojiti odličnu fotelju, također #stopostohrvatskidizajn!

Ulovili smo se u zavodljivu mrežu ovih ogrtača i kimona

Ljeto koje možete nositi mogao bi biti opis fantastičnih komada s potpisom Studija Marković

link by ogi

Must-have komadi za ljeto s potpisom LINK by Ogi

Dobro poznato lice na modnoj sceni Ogi Antunac ima zanimljive ljetne komade koje donosi na novi Elle Boutique

hgz

Ne propustite: Ruski virtuozi sviraju za HGZ

Jedan od najznačajnijih violončelista današnjice Boris Andrianov i svjetski poznati pijanist Andrej Gugnin na inicijativu Danijela Gašparovića, voditelja umjetničke organizacije Cristoforium, sviraju donatorski koncert za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

lovro krčar

Korzeti i pancirke: Nova kolekcija Lovre Krčara za urbane buntovnike

Glavna zvijezda kolekcije je maskirni uzorak koji se uklapa u sve kombinacije

▲ Povratak na vrh