Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

07.11.2020.

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

U prekrasnom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda jesenski ELLE Boutique okupio je kremu domaće mode i pred kraj godine pune peripetija donio dašak glamura. Nagradite se za uspješno preživljavanje ove godine i obavite uranjeni blagdanski shopping dizajnerskih kreacija po promotivnim cijenama koje je omogućio Mastercard® i Maestro®!

Iskoristite vedar jesenski dan za šetnju po centru Zagreba i navratite u Hrvatski glazbeni zavod na ELLE Boutique gdje vas očekuje najbolje od domaće mode: Donassy, Lei Lou by Aleksandra DojčinovićLink by Ogi Antunac, Hippy Garden, BiteMyStyle by Zoran AragovićLittle WonderThe AllXD Xenia DesignLokomotiva by Lana PuljićKrie DesignMammii JewelleryMirna SišulNatali JewelleryBags by KristinaAmaranthineAlgebra Apparel powered by Saša JokaCulture.

Ovogodišnji ELLE Boutique ima donatorsku notu jer je zgrada Hrvatskog glazbenog zavoda pretrpjela velika oštećenja u potresu ove godine, pa se modno događanje odvija pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod te će magazin ELLE kao organizator s dizajnerima izdvojiti dio sredstava za obnovu HGZ-a.

Ovo jedinstveno shopping iskustvo još posebnijim čine glazbeni nastupi vokalistice Dore Dore koja je izvela jazz klasike uz pratnju glasovira te točke članova Društvenog komornog ansambla Hrvatskog glazbenog zavoda.

Nakon druženja s dizajnerima, opustite se u obližnjoj slastičarnici Magnolia gdje uz voucher ELLE Boutiquea danas ostvarujete 20% popusta na cjelokupnu ponudu.

Službeno vozilo eventa je novi Citroen C3, savršen za gradsku vožnju, kompaktan izvana i prostrane unutrašnjosti.

Jesensko izdanje Elle Boutiquea snažno podržava domaću modnu industriju i dizajnere-obrtnike pogođene aktualnom ekonomskom i zdravstvenom krizom. Uz to, ovo je događanje donatorski projekt jer ćemo jedan dio prihodovanih sredstava donirati našem domaćinu i partneru, Hrvatskom glazbenom zavodu, za sanaciju oštećenja zgrade. Stoga pozivamo javnost da podrži inicijativu, tim više jer smatramo da je u ovim vremenima od posebne važnosti potaknuti potrošače da podrže lokalne dizajnere, poduzetnike i modne kreativce te nabave proizvode s domaćim potpisom – 100% hrvatski dizajn.

Događanje će se održati uz pridržavanje epidemioloških mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru.

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, bit će omogućen siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Mirna Bartolić, Filip Hofer

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Nekadašnja brend-menadžerica svoju je strast za kuhanjem pretvorila u uspješan posao

U trenutačnim okolnostima, kad su putovanja ograničena, ipak možemo uživati u autohtonim ljepotama, i to zahvaljujući Dragani Dilparić i platformi priceless.com, koji nas vode u središnju Hrvatsku i čarobne okuse štrukli. Oduvijek ste željeli naučiti pripremati ovaj kontinentalni comfort food? Evo prilike! I to potpuno besplatno!

Kako besplatno putovati i za kraj 2020. pokloniti sebi - doživljaje?

Putovanja možda imaju novu dimenziju, ali opet su i predivna i inspirativna – dovoljno je samo kliknuti na priceless.com

Laboratorio Donà osvojila je prestižnu Platinum A’Design Award

Veliki uspjeh domaćeg dizajna - Qwerty Elemental kolekcija osvojila prestižnu Platinum Design Award na A’Design Award & Competition u kategoriji modnih dodataka.

Treću godinu zaredom Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u borbi protiv siromaštva djece

Od svake transakcije Mastercard® i Maestro® karticama u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske od 26. studenog do 23. prosinca odvaja se sredstva za pomoć djeci Hrvatske i Ruande

Nova kolekcija hrvatskog modnog brenda Sommarena

Sinergija forme i funkcije u elegantnim kreacijama za samopouzdane žene

▲ Povratak na vrh