Najljepši poljubac u umjetnosti

Freywille
28.01.2016.

Pogledajte novu FREYWILLE kolekciju Kiss

Povodom svoje 65-e godišnjice FREYWILLE najavljuje premijeru nove impresivne kolekcije nakita kreirane u počast Gustavu Klimtu, najvažnijem slikaru austrijske secesije, a nadahnute njegovim slavnim remek-djelom Poljubac.

Klimtov Poljubac mnogi poistovjećuju s umjetničkim utjelovljenjem čiste ljubavi. Dvoje zagrljenih ljubavnika prikazani su u krhkom trenutku uzvišene intimnosti dok su potpuno predani jedan drugome. Njihova priljubljena tijela Klimt ovija raskošnom odjećom ukrašenom bogatim nizom kolorističnih uzoraka uronjenih u zlato.

FREYWILLE_narukvica_kolekcija_Kiss_IntimacyTako simbolično prikazuje emotivnu odvojenost i zaštićenost ljubavnika od stvarnog svijeta, trenutak ljubavnog zanosa koji donosi osjećaj da gubimo sebe, da gubimo osjećaj tjelesnog te se prepuštamo fizičkom posustajanju i tajanstvenom vrtlogu ljubavne svečanosti.

Izrazita dekorativnost I nevjerojatan sjaj Klimtovog Poljupca proizlazi iz njegove težnje da transformira materijalnu vrijednost zlata u uzvišenu, luminoznu i duhovnu supstancu onog što smatra najdragocjenijim u životu, a to je ljubav.

S nestrpljenjem očekujemo ove najljepše ljubavne motive oslikane na upečatljivom umjetničkom nakitu. Premijera nove Kiss kolekcije očekuje se krajem veljače u FREYWILLE butiku u Zagrebu.

Fotografije: Freywille press

Pročitajte i...

Preporuka: Luksuzni FREYWILLE satovi

Oni su elegantni putnici kroz vrijeme

FREYWILLE

Raskošne FREYWILLE marame u blagdanskom ozračju

Upečatljiva svilena marama vječni je sinonim diskretnog luksuza

Freywille

Ogrlica koja osvaja na prvi pogled

Elegantna harmonija senzualnih bisera i Freywille umjetničkih kreacija

Putujuća izložba nakita Freywille

Fascinantna i slikovita priča o 60 godina povijesti omiljenog svjetskog brenda FREYWILLE dolazi u Zagreb kao veličanstvena zbirka najljepših umjetničkih kreacija od emajla

Freywille

Kako izgledaju Freywille ljetne igre s modnim dodacima?

Iskoristite ostatak ljeta za maštovite igre s modnim dodacima

▲ Povratak na vrh