Najnovije Zarine komade manekenke su snimale same i u svojim kućama

Zarini modeli sami su snimali nove komade
12.04.2020.

Odličan način za predstavljanje novih kolekcija u danima izolacije

Ako ste posljednjih dana u potrazi za modnim idejama zalutali na Zarin webshop, vjerojatno ste primijetili nešto drukčije fotografije artikala. Umjesto uobičajenih studijskih fotografija, zatekli ste one koje više nalikuju na slike iz privatnih albuma. I niste se prevarili. Naime, Covid-19 zaustavio je sve poslove koji nisu neophodni, pa tako i snimanje artikala za online trgovine. Modna snimanja bila bi posebno teška za organizirati ovih dana- u uobičajenim okolnostima zbog njih bi u Španjolsku sa svih strana svijeta doletjeli top modeli, fotografi i stilisti. Make up artisti i frizeri morali bi šminkanjem i friziranjem dodirivati modele iz blizine manje od 2 metra. Nijedan od tih uvjeta, dakako, nije u ovim trenucima moguće zadovoljiti.

No, novi modeli ipak stižu u Zarina skladišta pa se ovaj španjolski brend dosjetio sljedeće ideje-  modelima s kojima inače surađuje poslali su odjevne komade na kućnu adresu i dali su im slobodu da ih fotografiraju na način na koji žele.

Od legendarne Malgosie Belle, do mlade Care Taylor ili street style manekenske zvijezde Giedre Dukauskaite, svaka od odabranih manekenki pokazala je iznimnu razinu kreativnosti, pokazavši artikle na različite načine. Od fotografiranja ispred ulaznih vrata, skakanja po krevetu pa sve do ljenčarenja na udobnim sofama, svaka od fotki prikazuje trenutke slične onima kakve i sami trenutno proživljavamo. Naravno, i najnoviji Zarini artikli su ultra poželjni i trendi kao i obično- na Wishlistu smo već stavili slip suknje zebrastog printa, bordo bermude i cvjetastu mini haljinu. Bravo Zari na odličnoj ideji, vidjeti ćemo hoće li ostali modni brendovi slijediti ovaj pametni novi princip!

Piše: Jasna Rausavljević

Fotografije: Zara

Pročitajte i...

Ljubav “na relaciji” – u doba korone

Fotoreportaža od Švedske do Hrvatske

Recite zbogom fashion kalendaru na koji ste navikli

Saint Laurent i Gucci podvukli su crtu

Ne želite se baš sasvim vratiti «u normalu»? To je normalno

Tjeskoba izolacije splašnjava, ali ju zamjenjuje tjeskoba povratka u normalu, koji nije niti povratak, niti posve normala… Zašto nam ne postaje lakše?

Lipanjski Elle je stigao na kioske

A u njemu su odgovori na sva pitanja koja trenutno intrigiraju ljubitelje mode: kako je pandemija utjecala na taj biznis, što budućnost donosi fashion branši i, naravno, što ćemo nositi ovog ljeta. U novom broju čeka vas pregršt odličnih priča i ekskluzivnih intervjua, hit trendovi sezone, modni editorijali koji “mirišu” na more te učinkoviti beauty trikovi za osvježen i pomlađen izgled. Modni imperativ glasi: seksi minimalizam!

Najljepše Zarine back-to-work haljine

Vrijeme je da se odvojimo od svoje najdraže pidžame

Naučite plesati balet uz Dior

Usavršite svoje piruete i plié u izolaciji

▲ Povratak na vrh