Najveća zvijezda Jacquemusovog Instagrama je… njegova baka!

25.05.2020.

Baka Liline dostojna je zamjena za Bellu i Emily

Mnogi su brendovi za vrijeme epidemije koronavirusa i kućne izolacije prezentirali različite taktike uključivanja svojih fanova u izazove na društvenim mrežama, a mi smo vjerno pratili i prenosili njihove inicijative. Jedna od njih krije se iza hashtaga #JACQUEMUSATHOME, a pod kojim se pratitelji kreativno izražavaju inspirirani Jacquemusovim komadima.

No otkud sad u cijeloj priči Jacquemusova baka u neonski rozom odijelu? Slavni je dizajner u brojnim intervjuima naglašavao njezinu važnost u njegovom uspjehu i tjerao suze na oči njihovim izrazito bliskim odnosom. Ovaj je put napravio nešto sasvim drugačije i postavio ju na poziciju glavne zvijezde svoje nove kampanje koju je, pogađate, snimio sam.

Baka Liline dostojno je zamijenila svoje prethodnice koje uključuju Bellu Hadid i Emily Ratajkowski i zablistala pod navedenim hashtagom u Jacquemusovoj proljetnoj kolekciji. Slažemo se s njim kad kaže da je ovo njegova najposebnija kampanja dosad.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Behind the scenes: Kako se zapravo snimaju scene seksa

Učimo od koreografkinje zaslužne za fantastičnu senzualnost u seriji "Normal People"

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

▲ Povratak na vrh