Najveća zvijezda Jacquemusovog Instagrama je… njegova baka!

25.05.2020.

Baka Liline dostojna je zamjena za Bellu i Emily

Mnogi su brendovi za vrijeme epidemije koronavirusa i kućne izolacije prezentirali različite taktike uključivanja svojih fanova u izazove na društvenim mrežama, a mi smo vjerno pratili i prenosili njihove inicijative. Jedna od njih krije se iza hashtaga #JACQUEMUSATHOME, a pod kojim se pratitelji kreativno izražavaju inspirirani Jacquemusovim komadima.

No otkud sad u cijeloj priči Jacquemusova baka u neonski rozom odijelu? Slavni je dizajner u brojnim intervjuima naglašavao njezinu važnost u njegovom uspjehu i tjerao suze na oči njihovim izrazito bliskim odnosom. Ovaj je put napravio nešto sasvim drugačije i postavio ju na poziciju glavne zvijezde svoje nove kampanje koju je, pogađate, snimio sam.

Baka Liline dostojno je zamijenila svoje prethodnice koje uključuju Bellu Hadid i Emily Ratajkowski i zablistala pod navedenim hashtagom u Jacquemusovoj proljetnoj kolekciji. Slažemo se s njim kad kaže da je ovo njegova najposebnija kampanja dosad.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Power dressing: kako trendseterice definiraju (i nose) moćnu modu?

Što zapravo znači 'power dressing' novog doba i - kako izgleda? Učimo modne lekcije od trendseterica koje znaju svu moć dobrog stila…

O tetovažama, njihovoj privlačnosti i implikacijama

Iako kultura tetoviranja nikad nije bila popularnija, recentna istraživanja pokazuju da su tetovaže i dalje razlog stigmatizacije, u doslovnom i prenesenom značenju, čak i među samim “kolegama po inku”

Filmovi koji su obilježili Manola Blahnika

Brigitte Bardot, James Dean i Bette Davis su među glavnim zvijezdama Blahnikovih favorita

Najseksi video spotovi sa slavnim modelima u glavnoj ulozi

Supermodeli i rock&roll zvijezde imaju dugu povijest međusobnog obožavanja pa ne čudi što su ljepotice s piste često imale glavne uloge u njihovim spotovima. Ovo su najkultniji!

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

Fashion hotlist: Najznačajnije modne dizajnerice u 2020-oj

Tko su žene koje predvode trenutno najutjecajnije brendove modnog univerzuma

▲ Povratak na vrh