Najveće svjetske zvijezde okupile su se na bajkovitoj Diorovoj reviji

25.09.2019.

Slikovita revija sadržavala je stabla koja će ponovo zasaditi u Parizu

U utorak, na hipodromu Paris-Longchamp u francuskoj prijestolnici, gosti izložbe – uključujući glumačke zvijezde Jennifer Lawrence, Monicu Bellucci, Julianne Moore i mnoge druge – sjedili su među šumom ruža i stabala, u okruženju koje će vjerojatno biti jedna od revije ove sezone o kojoj će se najviše pričati (iako još uvijek nismo vidjeli Chanelovu).

Kako bi predstavila svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2020., talijanska modna dizajnerica i kreativna direktorica Diora, Maria Grazia Chiuri za inspiraciju se okrenula prirodi. Promatrajući trenutnu klimatsku krizu i potrebu budemo oprezniji prema zemaljskim resursima, Chiuri se opredijelila za pistu usred tajnog šumskog vrta s modelima koji su se kretali između stabala. Nastavljajući eko temu, revija je također debitirala dizajn nadahnut motivima iz prirode – poput perlica u obliku čička i suknji koje nalikuju kamuflažnoj mreži. Modeli su šetali pistom u sportskim šeširima od slame – poznati model Diora koji potječe iz 1960-ih godina  – te u boemskim cvjetnim šifonskim haljinama.

U nastavku otkrijte najupečatljivije kreacije iz najnovije Diorove kolekcije.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Jedinstvenom virtualnom revijom eNVy room ispričao nezaboravnu modnu bajku

Po prvi puta, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović svoju su modnu priču ispričali jedinstvenim video showom emitirajući ga publici putem virtualnih kanala.

Živjeti Pariz kao Coco Chanel

Iako nije rođena Parižanka, neosporna je ljubav i utjecaj Pariza na Coco i Coco na Pariz, u Gradu svjetla Gabrielle je bila i ostala moda

Kako TikTok mijenja modni svijet

Sudar svjetova ili novi oblici marketinga? Kako modni brendovi otkrivaju potencijal te društvene platforme i kako reagiraju TikTokeri

Kako zvijezde nose vintage

Nisu baš prekrojene bakine haljine...

Emily u Parizu: je li zaista tako grozna kao što tvrdi internet?

Pogledala sam cijelu sezonu Emily u Parizu u jednoj večeri. Moj zaključak? Je ne regrette rien!

▲ Povratak na vrh