Naomi Campbell i Diesel: suradnja za pomoć djeci

25.04.2017.

Humanitarna modna kolekcija

Baš kada smo pomislili da ne možemo voljeti Naomi Campbell više nego što ju volimo, jedna od najboljih modela i manekenk svih vremena u suradnji je s Dieselom napravila kolekciju za pomoć najugroženijoj djeci svijeta – i osvojila naše simpatije!

Kolekcija pod nazivom “Child at heart” dio je Naomine udruge “Fashion For Relief”, a čine ju t-shirtovi i majice s kapuljačom koje na sebi imaju crteže dvogodišnjeg djeteta, prugasto srce u duginim bojama ili bubamaru. Dio prihoda tih šarenih srca i dizajna bubamara bit će doniran inicijativi “Fashion For Relief”.

U kampanji za kolekciju pojavljuje se i sama Naomi Campbell, a modeli koji su joj se priključili odradili su snimanje bez honorara.

Fotografije: press

 

Pročitajte i...

Najseksi video spotovi sa slavnim modelima u glavnoj ulozi

Supermodeli i rock&roll zvijezde imaju dugu povijest međusobnog obožavanja pa ne čudi što su ljepotice s piste često imale glavne uloge u njihovim spotovima. Ovo su najkultniji!

Što možemo naučiti od supermodela? Da je nakon pada najvažnije ustati sa stilom!

Simbolički gledano, naš je život posljednjih tjedana nalik kultnoj reviji Vivienne Westwood iz 1993..: mi u ulozi Naomi Campbell, a 2020. godina u ulozi onih nestabilnih platformi u kojima se slavna manekenka stropoštala na modnu pistu. I što je još važnije - ustala s osmijehom

DIESEL Holiday 2019 u cyber punk podzemlju

Cyber punk senzibilitet i underground hakerski svijet u Dieselovoj Holiday kolekciji

Hora Plus Diesel satovi tajna su svake savršene kombinacije

...a ujedno su i idealan poklon s kojim ćete razveseliti svoje najdraže

Futuristički modeli u najnovijoj kolekciji Diesel satova

Odvažan i buntovan, Diesel ne slijedi trendove - on ih stvara

▲ Povratak na vrh