Narasla vrijednost dionica Ralph Laurena

25.01.2017.

Tko ne riskira, ne profitira

Iako je inauguracija novog američkog predsjednika Donalda Trumpa bila popraćena negativnim komentarima, i velikim prosvjedom, a još uvijek se detaljno analizira svaki pogled, svaki treptaj i gesta koju su on i njegova žena Melania Trump izmijenili, ovaj dan za neke će ostati zapamćen kao veliki uspjeh. Naime, dizajner Ralph Lauren koji je za ovu prigodu odjenuo novu prvu damu SAD-a, ima itekako razloga za slavlje.

Plavo odijelo koje je gospođa Trump nosila, a koje su mnogi spremno usporedili s izdanjima Jackie Kennedy, u Laurenovim arhivama će svakako ostati zabilježeno kao trijumf. Samo nekoliko minuta prije nego što je Donald Trump prisegnuo, dionice ovog američkog brenda počele su osjetno rasti!

Tako je inače loš mjesec za brend završio iznimno uspješno – vrijednost njihove dionice zaključala se na iznosu od $88.90 prije vikenda.

Dakako, dizajner je za tu prigodu odjenuo i Hillary Clinton. Nitko ne može sa sigurnošću potvrditi da se ovaj porast u vrijednosti brenda može direktno pripisati ovim dvjema damama, ali slučajnost je prevelika kako bi bila zanemarena.

Sličnu situaciju iskusio je i dizajner Jason Wu kada je Michelle Obama odabrala njegovu haljinu za inauguraciju 2009. Isplati se odijevati predsjedničku obitelj!

Foto: Profimedia
N.K.

Pročitajte i...

Modni film koji donosi dašak 'Casablance' i nastup Janelle Monáe za opuštanje na kraju tjedna

Ralph Lauren predstavio je novu kolekciju videom koji nam nudi prijeko potreban modni eskapizam

Modne poruke pomirenja na Bidenovoj inauguraciji

Je li JLo zaista usred nastupa na predsjedničkoj inauguraciji zavapila "Let's get loud?"

Sve o „aktivističkom“ crvenom ružu koji je predstavila Michelle Obama

Bivša američka prva dama udružila je snage s kozmetičkim brendom The Lip Bar i neprofitnom organizacijom When We All Vote u sjajnoj “političko- kozmetičkoj” akciji

BACK IN BUSINESS: Sve o Tjednu mode u New Yorku koji se upravo zahuktao!

Iako je bilo nategnuto, te su svoje sudjelovanje otkazali brendovi poput Michaela Korsa i Marca Jacobsa, ovih dana ipak uživamo u kultnoj modnoj manifestaciji tijekom koje će 60 dizajnera predstaviti svoje kolekcije za proljeće – ljeto 2021. kombinacijom fizičkih i digitalnih formata

Shopping vodič: 10 najljepših prsluka

Ovaj neuobičajeni komad jedan je od ključnih ove sezone!

▲ Povratak na vrh