Ne, odjeća za vježbanje ne mora biti dosadna!

21.01.2020.

Pronašli smo sjajnu kolekciju u jarkim bojama

Kada odlučite vježbati treba vam sva sila svijeta da smognete dovoljno energije i krenete? Ako je tako, nije naodmet razmisliti i o odjeći koja bi vam mogla dati dodatni zamah. I ne, odjeća za vježbanje zbilja ne mora biti dosadna, jednolična i monotona.

Dokaz toj tvrdnji je nova kolekcija modnih brendova  KITH Women i MISBHV koji su svoju prvu suradnju ostvarili u listopadu 2018. godine. Na krilima prve uspješne suradnje, odlučili su izbaciti još jednu kolekciju activewear odjeće, a koja je inspirirana futurizmom. U kolekciji prevladavaju električne i intenzivne boje poput zelene, ljubičaste ili plave (“Berry”, “Citron”, “Lavender” i “Deep Violet” nijanse), a koje su savršene za sve one kojima treba podignuti početni nivo energije prije vježbanja ili pak one kojima je standardna odjeća za vježbanje dosadna i monotona. Uzorci su, naime, inspirirani onima na skijaškoj opremi kakva se nosila u istočnoj Europi čime se MISBHV želio vratiti svojim korijenima. Kolekcija se sastoji od sjajnih biciklističkih hlačica, tajica, topova i kombinezona, svega što vam je potrebno da cijene godine budete opremljeni za svoje vježbačke pohode. Komade iz kolekcije možete kupiti već sada tu trgovinama brenda KITH te online.

 

Piše: T.L.

Fotografije: KITH x MISBHV

Pročitajte i...

Kako je Harry Styles učinio traper hlačice vrućima

... dok šeće u vrtu i raspravlja o umjetnosti.

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

7 najcool kožnih haljina

Inspirirane lookom Zoe Kravitz kao Catwoman istražile smo aktualnu ponudu kožnih haljina koje oblače od glave do pete i nismo se razočarale...

Uz Sheriff & Cherry putovanja nikad ne prestaju!

Mauro Massarotto predstavlja svoju najzabavniju Sheriff & Cherry kolekciju do sada, EDITION 2 za jesen-zimu 2020/2021.

U fokusu: kožne hlače

Zaboravite na kožni catsuit jer stižu cullottes!

▲ Povratak na vrh