Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

06.11.2020.

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

Kako je odlučila inkorporirati fotografiju u modne dodatke, što je inspirira i što donosi nova kolekcija, pitali smo dizajnericu Kristinu Fazinić koja stoji iza brenda Bags by Kristina.

Kako je došlo do spajanja fotografije s modom?

Fotografija je moja strast, moja ljubav i moj posao, a torbe Bags by Kristina su jedan lijepi plod te ljubavi! Dakle, ja sam i dalje, i nadam se da ću uvijek biti, fotografkinja.

Koje novosti donosi ova sezona?

Ove sezone su nastali ruksaci od brušene kože. Odjeća je također novost i fotografija je detalj koji apliciram na njih. U novoj kolekciji naglasak je na ležernosti i udobnosti.

Što vas inspirira?

Ideje dolaze stvaranjem i dok radim nastaju nove slike. Svaki komad je poseban i sa svakom novom pričom se mijenja. To je proces koji ima svoje ulaganje koje dosta puta i crpi, te ih ja nazivam slatkim mukama. Veseli me euforija koja nastupi prilikom predstavljanja novog rada i reakcija mojih klijenata.

Dizajnerske komade Bags by Kristina možete nabaviti po posebnim, promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 7. studenog, u Hrvatskom glazbenom zavodu (Gundulićeva 6) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Pod sloganima #stopostohrvatskidizajn, #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozamodu, ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, a jedinstveno šoping iskustvo oplemenit će i mini koncerti članova Društvenog komornog ansambla HGZ-a. Novo izdanje ELLE Boutiquea ima dobrotvornu notu pa će se dio prikupljenih sredstava uložiti u obnovu štete koju je Hrvatski glazbeni zavod pretrpio u potresu u ožujku.

Događanje će se održati uz pridržavanje mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru.

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, bit će omogućen siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Piše: Kristina Stakor

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Nekadašnja brend-menadžerica svoju je strast za kuhanjem pretvorila u uspješan posao

U trenutačnim okolnostima, kad su putovanja ograničena, ipak možemo uživati u autohtonim ljepotama, i to zahvaljujući Dragani Dilparić i platformi priceless.com, koji nas vode u središnju Hrvatsku i čarobne okuse štrukli. Oduvijek ste željeli naučiti pripremati ovaj kontinentalni comfort food? Evo prilike! I to potpuno besplatno!

Kako besplatno putovati i za kraj 2020. pokloniti sebi - doživljaje?

Putovanja možda imaju novu dimenziju, ali opet su i predivna i inspirativna – dovoljno je samo kliknuti na priceless.com

Treću godinu zaredom Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u borbi protiv siromaštva djece

Od svake transakcije Mastercard® i Maestro® karticama u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske od 26. studenog do 23. prosinca odvaja se sredstva za pomoć djeci Hrvatske i Ruande

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

▲ Povratak na vrh