Nježni sjaj My Mon Mon klasika na ELLE Boutiqueu

03.11.2020.

Naušnice koje se mogu nositi na više načina, bisere i profinjeni sjaj prstena s potpisom My Mon Mon potražite u subotu na ELLE Boutiqueu!

Iz radionice My Mon Mon stiže zanimljiv i svevremenski nakit kojeg nikada nećete htjeti skinuti, a koje komade možete pronaći u subotu na ELLE Boutiqueu, pročitajte u nastavku.

Što vam je trenutno najveća inspiracija?

Trenutno se bavimo pitanjima odnosa oblika, veličina i kombinacije materijala. Sva inspiracija ovih dana nalazi se isključivo u našoj radioni među svime s čim raspolažemo. Gledajući u različitosti na jednoj hrpi stvaramo forme koje žude za realizacijom i čekaju svoje vlasnike da ih ponosno integriraju u svoj identitet.

Koji vam je osobno najdraži komad iz nove kolekcije?

Najdraži komadi su nam naušnice koje se mogu nositi na više načina, ispolirane u visokom sjaju koji stvara sama njihova forma jer se u različitim kutevima svjetlo iz prostora reflektira na više razina. Također, drage su nam i one klasične s biserima kao svevremenskim dodacima.

Kako izgleda radni dan u “novom normalnom”?

Za sve nas koji radimo u atelierima ili vlastitom studiju nije se puno promijenila situacija. ‘Novo normalno’ je bila naša svakodnevnica i prije, no sada je nešto drugačije što se same promocije i prodaje tiče. Snalazimo se kao i svi drugi u relativno novonastaloj situaciji.

Što ste nam pripremili za nadolazeći ELLE Boutique?

Praksa nam je izložiti bestsellere i prikazati nove, dosad neviđene stvari. Uvijek se trudimo prezentirati svoj rad na drugačiji način i omogućiti kroz ELLE Boutique svojim klijentima da isprobaju modele za koje su zainteresirani.

Dizajnerski nakit My Mon Mon možete nabaviti po posebnim, promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 7. studenog, u Hrvatskom glazbenom zavodu (Gundulićeva 6) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Pod sloganima #stopostohrvatskidizajn, #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozamodu, ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, a jedinstveno šoping iskustvo oplemenit će i mini koncerti s repertoarom klasične i glazbe iz modnih filmova, u izvedbi članova Društvenog orkestra HGZ-a. Novo izdanje ELLE Boutiquea ima dobrotvornu notu pa će se dio prikupljenih sredstava uložiti u obnovu štete koju je Hrvatski glazbeni zavod pretrpio u potresu u ožujku.

Događanje će se održati u uvjetima ‘novog normalnog’ i uz pridržavanje mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru. 

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, osigurat će se siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Piše: Kristina Stakor

Pročitajte i...

Ljetno izdanje Elle Boutiquea bilo je najveće dosad!

Elle Boutique još jednom je predstavio najbolje od domaćeg dizajna! U organizaciji magazina Elle, ovo jedinstveno modno događanje okupilo je neka od najpoznatijih imena domaće modne scene za savršeni početak ljeta

elle boutique 2021

Elle Boutique vratio dobru atmosferu i chic u centar Zagreba

Pogledajte kako je protekla savršena sunčana subota u Dežmanovom prolazu!

elle boutique

Ljeto nam se vratilo! A sve savršene ljetne kombinacije možete pronaći na Elle Boutiqueu - upravo sada

Zagrebačka špica preselila se u zelenu oazu Dežmanovog prolaza gdje se u opuštenoj atmosferi družimo uz koktele i vrhunski modni dizajn

elle boutique

Izdvojili smo 20 komada za ljeto sa stilom

Sve što vam je potrebno kako biste se ovog ljeta osjećali i izgledali odlično pronaći ćete danas na Elle Boutiqueu!

hudog & hucat

Namještaj za kućne ljubimce s dizajnerskim potpisom pronađite na Elle Boutiqueu

Hudog & Hucat domaći je brend koji stvara preslatke krevetiće za četveronožne članove obitelji

MALEZA će na Elle Boutiqueu predstaviti elegantne komade koje će žene nositi sa samopouzdanjem

Svaka žena u ormaru treba dobro odijelo i haljinu, a upravo takve komade pronašli smo u ponudi brenda MALEZA

▲ Povratak na vrh