Nježni sjaj My Mon Mon klasika na ELLE Boutiqueu

03.11.2020.

Naušnice koje se mogu nositi na više načina, bisere i profinjeni sjaj prstena s potpisom My Mon Mon potražite u subotu na ELLE Boutiqueu!

Iz radionice My Mon Mon stiže zanimljiv i svevremenski nakit kojeg nikada nećete htjeti skinuti, a koje komade možete pronaći u subotu na ELLE Boutiqueu, pročitajte u nastavku.

Što vam je trenutno najveća inspiracija?

Trenutno se bavimo pitanjima odnosa oblika, veličina i kombinacije materijala. Sva inspiracija ovih dana nalazi se isključivo u našoj radioni među svime s čim raspolažemo. Gledajući u različitosti na jednoj hrpi stvaramo forme koje žude za realizacijom i čekaju svoje vlasnike da ih ponosno integriraju u svoj identitet.

Koji vam je osobno najdraži komad iz nove kolekcije?

Najdraži komadi su nam naušnice koje se mogu nositi na više načina, ispolirane u visokom sjaju koji stvara sama njihova forma jer se u različitim kutevima svjetlo iz prostora reflektira na više razina. Također, drage su nam i one klasične s biserima kao svevremenskim dodacima.

Kako izgleda radni dan u “novom normalnom”?

Za sve nas koji radimo u atelierima ili vlastitom studiju nije se puno promijenila situacija. ‘Novo normalno’ je bila naša svakodnevnica i prije, no sada je nešto drugačije što se same promocije i prodaje tiče. Snalazimo se kao i svi drugi u relativno novonastaloj situaciji.

Što ste nam pripremili za nadolazeći ELLE Boutique?

Praksa nam je izložiti bestsellere i prikazati nove, dosad neviđene stvari. Uvijek se trudimo prezentirati svoj rad na drugačiji način i omogućiti kroz ELLE Boutique svojim klijentima da isprobaju modele za koje su zainteresirani.

Dizajnerski nakit My Mon Mon možete nabaviti po posebnim, promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 7. studenog, u Hrvatskom glazbenom zavodu (Gundulićeva 6) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Pod sloganima #stopostohrvatskidizajn, #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozamodu, ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, a jedinstveno šoping iskustvo oplemenit će i mini koncerti s repertoarom klasične i glazbe iz modnih filmova, u izvedbi članova Društvenog orkestra HGZ-a. Novo izdanje ELLE Boutiquea ima dobrotvornu notu pa će se dio prikupljenih sredstava uložiti u obnovu štete koju je Hrvatski glazbeni zavod pretrpio u potresu u ožujku.

Događanje će se održati u uvjetima ‘novog normalnog’ i uz pridržavanje mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru. 

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, osigurat će se siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Piše: Kristina Stakor

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

Uživajte uz zvukove glazbe u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda na ELLE Boutiqueu

Sutrašnji ELLE Boutique dokazuje da se moda i glazba vole: Društveni komorni ansambl Hrvatskog glazbenog zavoda i vokalistica Dora Dora uveličat će modno događanje, a magazin ELLE kao organizator će s dizajnerima dio sredstava prikupljenih od prodaje artikala donirati za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

Kamo za vikend? Na ELLE Boutique, naravno!

Najbolje modno događanje ove jeseni sutra je u Zagrebu - ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu! Dođite od 10-19 h na ekskluzivno druženje s vodećim domaćim dizajnerima i kupite originalne kreacije po promotivnim cijenama!

▲ Povratak na vrh