Nova kampanja branda nakita Little Wonder

28.04.2015.

Little Wonder predstavlja „Summer nights“

Kolekcija za proljeće/ljeto 2015. „Summer nights“ dizajnerice nakita Selme Štrkljević Mravak posveta je Mediteranu i ljetnim večerima. Kolekcija se sastoji od ogrlica, narukvica i naušnica u kombinaciji kože, pozlaćenog srebra, ručno rezanog, poliranog i galvaniziranog mesinga i poludragog kamenja poput gorskog kristala, tirkiza i crvenog i bijelog koralja. Boje koje prevladavaju u kolekciji su cyan plava, boja lavande, ljubičasta i neizostavna zlatna.

 

Summer Nights SS2015

Summer Nights SS2015

 

Ovog puta za inspiraciju poslužio je Mediteran sa svim svojim specifičnim bojama i oblicima tako da je kolekcija, kako joj i samo ime kaže, idealna za opuštene ljetne kombinacije. Uz već prepoznatljive Little Wonder oblike, dizajnerica nam je ponudila i novitete poput choker ogrlica u kombinaciji mesinga i poludragog kamenja, duge Talisman kićanke od ploudragog kamenja i kože i narukvice od konca koje su posveta brojnim rapsevima odnosno ukrasima za kosu koje je Selma plela u svojim izviđačkim danima.

 

 

Za kampanju zaslužna je mlada i talentirana Alma Štrkljević, iza objektiva ovog puta našla se Esther Berišić iz agencije Talia, a make-up vrhunski je odradila Anđela Franić.
Little Wonder nakit možete kupiti u concept storeovima Krug u Splitu, Take me Home i Grič Witch u Zagrebu, Tiramol u Zadru i uskoro u Prostoru u Hotelu Lone u Rovinju i concept storeu D’AR u Koručuli.

Foto: Alma Štrkljević
Model: Esther Berišić/Talia
Make-up: Anđela Franić

Pročitajte i...

ogrlice

Kako nositi nanizane ogrlice po uzoru na fashionistice?

EmRata, Dua Lipa, Bella i Riri obožavaju kombiniranje različitih oglica, a jasno je i zašto: izgleda vrlo cool!

Legendarna dizajnerica nakita Elsa Peretti preminula u 80. godini

Dizajnerica, filantropkinja i bivši model autorica je nekih kultnih komada nakita

Prekrasan prsten koji je ujedno i odličan alat za makeup i manikure

Komad nakita koji polako, ali sigurno osvaja Instagram i potiče artističke tendencije

Intervju s dizajnericom magičnog nakita Theodorom Warre

O Indiji, suradnjama, talismanima i putovanjima s poznatom britanskom kreativkom, unukom službenog zlatara Britanske Krune

▲ Povratak na vrh