Nova kampanja brenda Identity Igora Djuge kao inspiracija za ljepše dane kojima se veselimo!

06.05.2020.

Kampanja za SS 20 kolekciju koju potpisuje fotografski dvojac Matković /Vild

Nova kampanja modnog brenda Identity lepršava je, zabavna, eksplozivna i optimistična. Dizajner Igor Djuga njome želi potaknuti sve koji prate njegovu modu da vjeruju i da ne odustaju, čak i u ovim teškim vremenima. Kampanja je svojevrsni hommage legendarnome Studiju 54, a New York i vrijeme koje je proveo ondje odigrali su veliku ulogu u dizajnerovu stvaralaštvu. „Možda još uvijek ne možemo putovati, ali u mislima je moguće biti gdje god poželite. Možete reći da sam sanjar, ali to uistinu vjerujem“ – opisuje Igor.

Modeli u Igorovoj kampanji su ujedno i najtraženije hrvatske manekenke (Paula Puškaš, Luna Valas, Tina Mustapić, Lućana Mirko, Ivana Vukušić i Katarina Mamić) na čiji je rad iznimno ponosan prije svega, jer ih osim posla spaja i prijateljstvo. „Čitav provjeren tim ljudi koji je radio i na ovoj kampanji jednostavno jamči uspjeh, važna mi je ta energija koju osjetim čim uđem na snimanje“ – dodaje Igor.

Kampanju (snimljenu prije pandemije) potpisuje uistinu fantastičan tim: fotografi Franjo Matković i Senja Vild, koji stoje i za brojnih genijalnih Elleovih editorijala, make up je djelo Emilije Kopčalić, a kosu je uredio poznati hair stylist Ivan Pervan iz Pervan Hair salona.

Iako je situacija još daleko od normalne, modni se svijet ipak vrti i dalje pa će vrata Identity showrooma biti otvorena uz potrebnu najavu. Igorove haljine pozivaju na druženje, slavlje i veselje, kojima se itekako nadamo nakon dugih dana izolacije. Dok maštamo o ljetnim druženjima, uživamo u divnim fotografijama kampanje te zamišljamo bolja vremena u kojima ćemo zablistati u Igorovim haljinama!

Piše: Jasna Rausavljević

Fotografije: Senja Vild i Franjo Matković

Pročitajte i...

Pogledajte online revije modnog događaja koji se ove sezone preselio na ulice Zagreba - Zagreb Fashion Destination 2020

Vođeni mišlju kako nikada ne treba prestati stvarati, ujedinili su se kako bi pokazali da je ovo vrijeme kada ne treba odustati i kako moda pa makar „preko ekrana“ – uvijek živi.

Što KLISAB, Igor Djuga, Lana Puljić i drugi dizajneri predlažu da odjenete za Valentinovo?

Od seksi haljina nošenih s crvenim petama, do glamuroznog topa kombiniranog s casual trapericama!

Bili smo na prvom danu Zagreb Fashion Destinationa

Evo što su predstavili domaći dizajneri na sinoć održanom eventu

Kako se mijenja lice politike, ali i mode

Američki izbori su iza nas, no čini se da će se o modnim odabirima političarki još dugo raspravljati

▲ Povratak na vrh