Nova kampanja zagrebačkog dizajnerskog dua

27.01.2015.

Ogi Antunac i Zoran Mrvoš predstavljaju novu viziju vlastita brenda s potpisom Mare Milin

Modni studio LINK poznatog dizajnerskog dvojca Ogi Antunac i Zorana Mrvoša, predstavlja kampanju za novu jesensko/ zimsku kolekciju 2015./16. Fotografiju potpisuje Mare Milin na što je LINK izuzetno ponosan. Veći dugi niz godina planirali su zajedničku umjetničku suradnju tako da je ova napokon ostvarena modno fotografska simbioza zaživjela u najkreativnijem smislu.

 

LINK

 

Kao zaštitno lice nove sezone pojavljuje se Valentina Kuzmić (Talia Model). Make up je djelo Sanje Agić, dok je za kosu zaslužna Katica Topčić (Kevin Murphy).

Kutna zagrebačka tvornica „Katran“ i ovaj put poslužila je kao idealna lokacija za snimanje. Ovaj prostor na neki način postaje inspirativno gnijezdo Linkovih kampanja.

Dusseldorf (The Gallery) – New York (Stitch) – Moskva (CPM)…tako otprilike zvuči putni itinerer nove kolekcije LINK-a koja će i u inozemstvu biti predstavljena s nesumnjivim uspjehom.

 

LINK

 

Prepoznatljivost njihovih kolekcija s prevladavajućim zagasitim crnim i sivim nijansama ove je sezone u potpunosti osvježena srebrnom bojom. Snažna skulpturalna nosivost novih Linkovih modela, gotovo ratničke ženstvenosti, donosi nam jedan drugačiji kod u vidu dominantnih hi tech materijala po čemu je ova kolekcija i najprepoznatljivija uz uvijek zanimljivi „patchwork“ ili “pieced work” koji su dizajneri po prvi puta koristili u radu.

Fotografije: Mare Milin

Pročitajte i...

LINK by Ogi casual komadi koji će "novo normalno" pretvoriti u "novo posebno"

Prošlogodišnja dobitnica nagrade ELLE Style Awards za najboljeg dizajnera stvara savršene komade koji će svakodnevicu pretvoriti u posebne prigode

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

Link by Ogi Antunac donosi savršenu ljetnu uniformu na ELLE Boutique

Dobro poznato lice na modnoj sceni i prošlogodišnja dobitnica ELLE Style Awards nagrade za najboljeg dizajnera

Otkrijte novu odvažnu kolekciju Ogi Antunac

Link by Ogi Antunac predstavlja kolekciju za proljeće 2019. godine

▲ Povratak na vrh